banner564

“Halkın rüzgarı engellenemeyecek”

Aday adaylığına yapılan başvurular ve ilgiden memnun olduklarını ifade eden Atakan, son günlerde HP’ye karşı karalama kampanyası yapıldığını savundu

“Halkın rüzgarı  engellenemeyecek”
banner598
Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Tolga Atakan, yaptığı yazılı açıklamada, “son günlerde Halkın Partisi’ne yönelik organize bir karalama kampanyası yapıldığını” kaydederek, “Bu organize karalama kampanyalarına omuz verenler bizi yolumuzdan çeviremez” dedi. Atakan, HP’de aday adaylığına yapılan başvurular ve ilgiden memnun olduklarını ifade etti.
Partinin hesaplarının bağımsız denetçiler tarafından düzenli olarak kontrol edildiğine dikkat çeken Atakan, “Ayrıca, her üç ayda bir kamuoyuyla gelir ve giderlerimizi gösteren tabloları paylaşıyoruz.  Bağımsız denetçilerce de düzenli olarak kontrol edilen bir partinin kendinden şüphesi yoktu” dedi ve şunları dile getirdi:
“İrademizi ipotek altına koymadık, koymayacağız. Bu sistemi değişecek olanlar bizleriz. Bu korkuyu normal karşılıyoruz. Sürekli anketler ortaya atılıyor. Biz ta başından beri, bizi birinci de gösteren anketlere aldırmadığımızı söyledik. Biz, esas anketin, halkın kendisi olduğunu söylüyoruz. Partimiz kurulduktan sonra, hatta kurulmadan önce de, bölgeleri dolaşmıştık ve dolaşmaya devam ediyoruz. Halkımızla bir araya geliyoruz. Halkımızın mesajı nettir. Halkın Partisi yapılacak erken genel seçimden tek başında iktidar çıkacaktır.” 

“Bu rüzgar, halkın rüzgarıdır”
Halktaki değişim talebini görmek istemeyenlerin bu rüzgarı durduramayacağını belirten Halkın Partisi Genel Sekreteri Atakan, “Bu alışık olmadıkları rüzgar halkın rüzgarıdır” dedi.
Parti politikalarının şekillenmesindeki en büyük etkenin, halkın kendisi olduğuna dikkat çeken Atakan; halkla, aracılarla değil, doğrudan iletişim kurduklarını söyledi.
Ülkede hiçbir şeyin gizli, saklı kalmayacağını kaydeden Atakan, “Kötü yönetim örneği halkımızın gözü önünde gerçekleşmiştir. Gelecekte usulsüz ve yolsuzluklarla anacağımız bir hükümeti 7 Ocak'ta hep birlikte uğurlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2017, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474