banner564

‘Halkın sesi, gözü, kulağı’

Ülkenin her köşesinden Diyalog TV’ye başarı mesajları yağdı

‘Halkın sesi, gözü, kulağı’
banner598

 Ömer KADİROĞLU

  Diyalog TV’nin 5’inci kuruluş yıldönümü münasebetiyle KKTC’nin her köşesinden tebrik mesajları yağdı. Diyalog TV’nin halkın gözü, kulağı ve sesi olduğunu belirten vatandaşlar, tüm programları ilgiyle izlediklerini belirterek, başarılı yayınların devamını diledi.
 Ne dediler?.. Ne dediler?.. 
Nejat Kocaismail
“Diyalog TV’yi izliyorum ve çok güzel buluyorum. Özellikle haberlerini hiç kaçırmadan takip edip izliyorum. Ülkede yaşanan olaylar anında veriliyor diye beğenerek takip ettiğim bir kanaldır. Programları da beğenerek izliyorum özellikle “Halk Meclisi” programını kaçırmadan takip ediyorum. Reşat Akar’ın Kıbrıs sorunu üzerinde durması ve yazılarında sürekli olarak bu konulardan bahsetmesini beğeniyorum. Diyalog TV’nin ülkemiz için ülkedeki davamız için yayınlarının baki olmasını diler Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarım. İnşallah çok daha uzun yılları olsun. Başarılarının devamını diliyorum.”
Celal Bayar
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV ülkemizde büyük bir eksikliği tamamlayan bir TV pozisyonundadır. Bu nedenle Diyalog Medya yöneticilerini tebrik ederim. Basın sektörü içerisinde olan birisi olarak bu işlerin çok zor olduğunu söyleyebilirim. Bu zorluğu Diyalog Medya başarıyla sürdürüyor. Sn. Reşat Akar önemli konulara işaret ederek gündeme getiriyor. Ülkedeki konuların işleyişini ve değerlendirmelerini çok güzel bir yayıncılık anlayışı ile yapıyorlar. Diyalog TV’ye nice nice seneler diliyor performanslarındaki başarının devam ettiği uzun ömürlü yıllar diliyorum.”
Cemal Darbaz
“Diyalog TV’yi severek takip ediyoruz. Bu kanalın kurulmasında emeği ve desteği olan, kanalı kuran herkese çok çok teşekkür ederim. Yıllar sonra üreticilerin ve halkın sesini duyuran ve yanında olan tek kanaldır. Halk Meclisi programı son derece başarılı ve halkın sesi olan bir programdır. Yaz, kış demeden tatil demeden halkın sesi olmaya ve üreticilerin yanında olan bir kanaldır. Salı günleri tüm toplumun “Halk Meclisi” programına adeta kilitleniyor. Halk için halkın yanında olan tek kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarız. Nice senelere. Kaliteli ve doğru yayıncılıkla yoluna devam eden Diyalog TV’nin uzun yıllarının olmasını temenni ediyorum. Diyalog TV’nin performansları artsın demek istemiyorum çünkü yeteri kadar güzel ve özverili bir yayıncılıkla yoluna devam ediyor.”
Ramazan Aslan
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Genel olarak haber ve sağlık programlarını izlesem de Reşat Akar’ın programlarını da beğenerek takip ediyorum. Güzel, kaliteli ve tarafsız bir kanaldır. Ülke gündemini tarafsız ve gerçek bir şekilde öğrenme imkânını Diyalog TV’de buluyoruz. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar, başarılarının devamını diliyorum.”
Derya Alp
“Diyalog TV’yi takip ediyorum. Özellikle haber programlarını izliyor araçla seyahat halinde olduğum zamanlarda da Radyo Diyalog’tan haberleri takip ediyorum. Kaliteli ve tarafsız yayınlar yapıyor. “Çiğdem Aydın ile Güne Merhaba” programını kaçırmadan takip ediyorum. Güzel konulara değiniyor. Gündemdeki konuları kendi yorumlarıyla eleştirerek bizlere aktarıyor. Ben Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlarım. Yolu açık olsun nice senelere.”
Kemal Simavi
“Diyalog TV’yi severek takip ediyorum. Haber programlarını genel olarak takip etsem de diğer programları da takip etmeye çalışıyorum. Cuma günü Aytuğ Türkkan ve Reşat Akar’ın haftalık olayların değerlendirmesini yaptığı programı kaçırmadan takip ediyorum. Reşat Akar’ın programlarını beğenerek takip ediyorum. Reşat Bey’in söyledikleri dikkate alınsa ülke çok daha güzel olacak ancak idareciler görmek veya duymak istemiyor. Dilerim bir gün Reşat Akar bu ülkenin başında bizi yöneten isim olur. Bugün bir seçim olsa ve Reşat Akar aday olsa ülkenin düzelmesi için Reşat Bey’in kazanması gerekiyor. Diyalog TV halkın yanında olan ve tarafsız yayıncılık yapan bir kanaldır. Yeni yaşını kutlar kaliteli ve başarılı nice yayınlar diliyorum.”
Cemal Macila
Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Özellikle haber programlarını beğenerek takip ediyorum çünkü haberleri tarafsız ve doğru bir şekilde yayınlıyor. Diyalog TV birinci kanaldır. Birincilikle gittiği yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Başarılı yayınlarının devam edeceği nice seneler diliyorum.”
Derviş Dizliklioğlu
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Kurulduğu günden bu yana tarafsız ve doğru yayıncılıkla yoluna devam ediyor. Halkın içinde olan bir televizyondur. Reşat Akar ve Aytuğ Türkkan’ın Halk Meclisi Programını her hafta takip eder ikisini de tebrik ederim. Gitmedikleri uğramadıkları sesleri olmadıkları köy bırakmadılar gitmeye de devam ediyor. Hep doğru olanı ve sıkıntıları duyuruyorsunuz ancak yetkililer bunu sanırım görmezden geliyor. Ben buradan Reşat Akar’ın da siyasete atılmasını istediğimi belirtmek istiyorum. Reşat Akar’ın değindiği konular ve söylemleri bu ülkenin düzelmesini sağlayacak söylemlerdir. Dilerim bir gün o da siyasete atılır çünkü böylesi zihniyetlere bu ülkenin gerçek anlamda ihtiyacı vardır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar, başarı ve kalitesinin devamını dilerim.”
Hasan Sağol
“Diyalog TV’yi izliyoruz. Gerçekten güzel haberler ve kaliteli programları bizlere sunuyor. Gerek televizyonda gerekse internet üzerinde bütün yayınlarını izliyoruz. Reşat Akar ve Aytuğ Türkkan’ın programlarını beğenerek takip ediyorum. Gerçekleri yansıtan tarafsız ve halkın yanında olan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar başarılı yayınlarının devamını dilerim.”
Hüsnü Cenker
“Genel olarak Diyalog TV’yi izliyorum. Haberleri takip ediyorum ancak özellikle Reşat Akar’ın programlarını izliyorum. Kaliteli, tarafsız ve doğru yayıncılık yapan bir kanaldır. Filmler ve kaliteli programlarının yanı sıra halkın yanında olan bir kanaldır. Kıbrıs kanalları arasında en doğru yayın yapan kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice seneler diliyorum.”
Tansel Nizam
“En çok izlediğim yerel kanallardan biri Diyalog TV’dir. Özellikle Reşat Akar’ın değindiği konuları çok beğeniyorum. Bazı konulara çok önemli vuruşlar yapıyor. Diyalog TV kaliteli yayıncılığıyla hayatımıza renk katan bir kanaldır. Her konuda olmasa da birçok konuda halkın duygularına tercüman olan bir kanaldır. Haber programlarını fazlaca takip ediyorum. Saat 18.45’te kanal listemin dördüncü sayfasına gelerek Diyalog TV ana haber bültenini Serkan Tetik’in sunumuyla takip ediyorum. Diyalog TV görsel yayıncılıkta bizlere renk katıyor. Tarafsız ve doğru yayıncılıkla geniş bir pencereden olaylara bakıyor. Her konuda eleştiri yapabiliyor. Daha da uzun yıllar yayınlarının aynı çizgide devam etmesi dileği ile nice senelere.”
Laden Fellahoğlu
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. İşten dolayı çok fazla vakit bulamasam da haberleri doğru ve tarafsız bir şekilde Diyalog TV’den izleyebildiğimiz için takip edebiliyorum. Diyalog TV her zaman halkın ve esnafın yanındadır. Bizlerle yapılan röportajları değiştirmeden ne dediysek o şekilde yayınlayan bir kanaldır. Bu özverili ve başarılı çalışmalarının devamını diler çok uzun soluklu yayın hayatı sürdürmesini istiyorum.”
Yakup Bağcı
“Diyalog TV’yi kuruldu kurulalı çok beğenerek takip ediyor ve izliyoruz. Diyalog TV’nin başarılı yayınının tüm yerel kanallara örnek olmasını diliyorum. Dürüst ve kaliteli yayıncılık anlayışı ile tarafsız olarak yolunda ilerlemesini kutluyorum. Gerçekten güzel haberler ve kaliteli programları bizlere sunuyor. Gerek televizyonda gerekse internet üzerinde bütün yayınlarını izliyoruz. Gerçekleri yansıtan tarafsız ve halkın yanında olan bir kanaldır. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar, başarılı yayınlarının devamını dilerim.”
Ekram Tayfur
“Diyalog TV’yi genel olarak izliyorum. Akşamları eve gittiğimde Diyalog TV’yi takip ederim. Diyalog TV’nin genel olarak bütün program ve yayınlarını beğensem de 68’li Mülkiyeliler programını hiç kaçırmadan takip ediyorum. İyi ki Diyalog Medya var iyi ki Reşat Bey bu işe girişti de dürüst, tarafsız ve kaliteli bir yayına sahibiz. Başarılarının artarak devam etmesini diler nice nice senelere.”
Bekire Tatarlar
“Diyalog TV’yi takip ediyorum. Halk Meclisi programını severek ve beğenerek takip ediyoruz hatta fırsat bulsak gidip sorunları bizler de dile getirmek isteriz ancak fırsat bulamıyoruz. Bu kanal bizlerin sesi olması son derece önemli ve güzel bir davranıştır. Kıbrıs’ta Diyalog TV gibi kanallara çok ihtiyacımız var. Yeni yaşında Diyalog TV’ye başarılarının devamını dilerim. Nice uzun soluklu yayın hayatıyla bizlerin sesi olması temennisi ile.”
Kezban Kral
“Diyalog TV’yi izliyor ve beğeniyorum. Diyalog TV’de Halk Meclisi programını beğenerek kaçırmadan takip ediyoruz. Diyalog TV kaliteli yayıncılık anlayışı ile tarafsız yayınlarıyla halkın sesi olmaya devam ediyor. Yeni yaşında Diyalog TV’nin başarısının devamını ve uzun soluklu yayın hayatı diliyorum.”
Ahmet Hüseyin Mağusalı
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’nin tarafsız bir şekilde yayın yapması bu ülkede ihtiyaç duyulan bir yayıncılık anlayışıydı. Bu anlayışla yayın yapan Diyalog TV’ye yeni yaşında da başarılarının devam etmesi aynı çizgide yayınlarını sürdürmesi dileği ile nice senelere.”
Yaşar Keleşzade
“Diyalog TV yayınlarına başladı başlayalı beğenerek takip ediyorum. Tarafsız bir yayıncılık anlayışı ile yayın yapan bir kanal ülke için önemli ve değerlidir. Diyalog TV her zaman üreticinin ve halkın yanında dik bir duruş sergiliyor ve onların sesi oluyor. Yeni yaşında Diyalog TV’nin başarısının devamını dilerim. Nice uzun yıllara Diyalog Ailesi.”
Uğur Dereliköylü
“Diyalog TV’yi her gün izliyoruz. Özellikle “Halk Meclisi” programını severek ve beğenerek takip ediyoruz. Tarafsız ve doğru yayın yaptığı için haberler Diyalog aracılığıyla yetkililere daha çabuk ulaşıyor. Şeffaf bir şekilde olaylara siyasi anlamda bakmadan yayınlıyor. Bütün Diyalog Medya çalışan ve yöneticilerine ülkemizin sesini dünyaya duyurarak üstün başarılar elde ettikleri için tebrik eder başarılı yayınlarının devamını dilerim.”
Ulus Ese
“Diyalog TV’yi sürekli izliyorum. Kaliteli ve tarafsız yayıncılık çizgisinde çıktıkları yolculuklarına çizgilerinden şaşmadan devam ediyor. Diyalog TV’de yayınlanan haberlerdeki halk röportajları ve bilirkişilerle yapılan söyleşileri kaçırmadan takip ediyorum. Halk ile röportajlar yapılarak halkın sesi olmaya devam ediyorlar. Reşat Akar halkın içinden gelen biri olarak sorunları çok güzel yansıtıyor. Günlük yorumlarını da hiç kaçırmıyorum. Başarılarının artarak devam etmesini nice uzun soluklu bir yayın hayatı diliyorum.”
Şinasi Özdeş
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV yayın hayatına başladı başlayalı halkın sesi olarak halkın nabzını tutuyor. Diyalog TV halka ve esnafa en büyük değeri veren bir medya kuruluşudur. Diyalog Medya yayınlarına başladı başlayalı halk sesini daha güçlü bir şekilde duyurmaya başlamıştır. Diyalog TV yayınlanan bütün programlarıyla beğenilmeye devam ediyor. Bu kalitenin eksilmemesi ve artarak devam etmesini diliyoruz. Yeni yaşında da aynı çizgide başarılı bir uzun ömür dilerim.”
Fevzi Uçaner
“Diyalog TV’yi beğenerek her gün takip ediyorum. Yayınları tatminkârdır ve herkes tarafından beğenilerek takip ediliyor. Özellikle haberleri izlesem de özel programları takip etmeye çalışıyorum. Diyalog TV her zaman halkın ve esnafın yanında olmuştur. Diyalog TV yayınlarıyla halka güven veriyor. Yeni yaşında da aynı yolda devam etmesi ve kaliteli yayınlarının devamını dilerim. Nice senelere.”
Rasiha Egemen
“Yerli kanallar arasında en çok takip ettiğim bir kanaldır. Genel olarak haberleri izliyorum. Gerçek ve tarafsız haberlerle yayın yaptığı için iç açıcı bir kanalınız var. İnşallah bu şekilde yayın hayatı devam eder. Nice kaliteli ve başarılı yayınlar diliyorum.”
Özgen Akvan
“Diyalog TV’yi beğenerek her zaman izliyorum. Özellikle Halk Meclisini hiç kaçırmadan takip ediyorum. Yüzde doksan Diyalog TV’yi izliyorum. Tarafsız yayın yaptığı için tercih edilen bir kanaldır. Halkın ve esnafın sesi oluyor. Cuma günleri Detay Programında Aytuğ Türkkan ve Reşat Akar’ı kesinlikle izliyorum. Oradaki programda da haftalık önemli olayları değerlendiriyorlar. Diyalog TV’ye yeni yaşında da aynı başarı ve kalite ile çok uzun seneler diliyorum.”
Mustafa Yiğit
“Diyalog TV’yi beğenerek izliyorum. Reşat Akar ve Aytuğ Türkkan’ın Salı günleri halkın konuştuğu Halk Meclisi programı kaçırmadan takip ediyorum. Halkın yanında olan halkın sesi olan güçlü, kaliteli ve tarafsız bir kanaldır. Kalitesinin artarak devam edeceği inancı ile yeni yaşında Diyalog TV ailesini kutlar başarılar dilerim.”
Ömer Cabacaba
“Diyalog TV’yi beğenerek takip ediyorum. Diyalog TV’nin yayınları ciddi ve güvenilirdir. Diyalog TV’de yayınlanan Halk Meclisi programını çok beğeniyorum. Halk Meclisinde vatandaşlar şikâyetlerini dilediği gibi dile getirme şansı buluyor. Diyalog TV halkın yanında halkın sesi olmayı başarıyor. Diyalog Medya izlediği çizgide yayınlarını sürdürmesini temenni ederim. Taraf tutmadan veya herhangi bir siyasiye bağlı kalmadan yayınlar yaptığı için halk tarafından tercih ediliyor. Halk tarafsız ve doğru yayıncılık istiyor bunu da Diyalog TV en iyi şekilde yapıyor. İzlediği çizgide devam ederse Diyalog TV’yi çok daha güzel günler bekliyor. Nice uzun yıllar diliyorum.”
Hüseyin Salih Arıhanlı
“Ben Londra’da kalıyorum ve Diyalog TV’yi Londra’da çok sık takip ediyorum. Özellikle haber bültenini sunan Serkan Tetik’i izliyorum. Diyalog TV kaliteli ve doğru haberleri bizlere sunuyor. Olaylara tarafsız bakışı, ülkede gerekli olan bir durumdur. Diyalog TV’nin yeni yaşını kutlar nice uzun soluklu yayın hayatı dilerim.”
Zihni Kalmaz
“Diyalog TV’yi sıklıkla takip ediyorum. Özellikle Reşat Akar’ın programlarını izliyorum. Keşke yayın yapan program yapan herkes Reşat Akar kadar açık sözlü olsa. Ya kendini bu işe verirsin ya da yapmazsın. Diyalog TV’nin Halk Meclisi programını da takip ediyorum. İnsanlar Diyalog TV aracılığı ile yaşadıkları sorunlar ve isteklerini yetkililere ulaştırıyor. Ben hem köylerdeki sorunları öğrenmek hem de köylerdeki arkadaşlarım eğer yayına katılıyorsa onları görmek için Halk Meclisini hiç kaçırmıyorum. Diyalog TV’nin yeni yaşında da aynı çizgide aynı başarı ve kalite ile yayın hayatına devam etmesini dilerim. Nice senelere.”
Salih Doktoroğlu
“Diyalog TV’yi sürekli izliyorum. Torunum da Diyalog TV’de yayınlanan belgeselleri izliyoruz. Reşat Akar’ın programlarını takip ediyorum. Güzel konulara değiniyor ve sorunların çözümleri konusunda önerilerde bulunuyor. Diyalog T    V’nin yeni yaşında da kalitesinin ve görüşlerinin aynı güzellikte olmasını temenni ederim. Nice senelere Diyalog Medya Ailesi.”
Kazım Altuncuoğlu
“Diyalog TV’yi izliyorum. Başarılı, dobra ve gerçekçilik olan kanallarımızdan biridir. Diyalog TV’de en çok Çiğdem Aydın’la Güne Merhaba programını bir gün önce neler oldu o gün neler olacak öğrenmek adına izliyorum. Kaliteli yayınlarından dolayı Diyalog Medya’yı tebrik ederim. Şu anki yayın anlayışıyla devam ederse 60 yıl daha yayınlarını sorunsuz sürdürebileceğine inanıyorum. Nice senelere.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474