banner564

Küçük Mert yoğun  bakımdan çıktı

Kreşe götürdüğü 4 yaşındaki çocuğu araçtan indirdikten sonra geri geri giderken çarpan ve ağır yaralanmasına neden olan servis şoförü Gökçen Eğri teminatla serbest kaldı

Küçük Mert yoğun  bakımdan çıktı
banner598

 Minareliköy’de meydana gelen kazada, kreşe götürdüğü 4 yaşındaki Mert Çakır’ı araçtan indirdikten sonra geri geri giderken çarpıp ağır yaralanmasına neden olan Gökçen Eğri hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada Mert Çakır’ın yoğun bakımdan çıktığı belirtildi.
Soruşturmayı yürüten polis, servis şoförü Gökçen Eğri’nin eğitim merkezine getirdiği öğrencileri indirdikten sonra aracı geri geri sürdüğü esnada tekrar araca doğru yönelen Mert Çakır'a çarptığını söyledi.
Kaza sonucu ağır şekilde yaralanan Mert Çakır, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığını kaydeden polis, Mert Çakır’ın sol uyluk kemiğinde kırık, sol kalçasında çıkık ve pelvis kemiğinde yer yer küçük kırıklar olduğunu söyledi. 
Çakır’ın bir süre yoğun bakımda tedavi gördüğünü kaydeden polis, önceki gün itibari ile ortopedi servisine alındığını belirtti.
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, bir kefilin 50 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması ve 4 bin TL nakit teminat yatırması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473