banner564

Halkla buluştu

Kudret Özersay, Mart 9’u bahar etkinlikleri çerçevesinde İnönü köyü yakınlarında ve Mersinlik’te düzenlenen pikniklere katıldı

Halkla buluştu
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay, Mart 9’u bahar etkinlikleri çerçevesinde İnönü köyü yakınlarında ve Mersinlik’te düzenlenen pikniklere katılarak vatandaşlarla bir araya geldi. 
Kudret Özersay, “son yapılan milletvekilliği seçimlerinde de, belediye seçimlerinde de Kıbrıs Türk halkının ülkedeki siyasilere bir mesaj verdiğini, yürütülen siyaset anlayışından duyduğu rahatsızlığı sandığa yansıttığını, 19 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde bu mesajın çok daha güçlü olacağını” belirtti. 
yazılı açıklamaya göre Özersay, “son seçimlerde halka seçimi kesin kazanacakmış gibi göstermeye çalışanların, güç gösterisi yapıp ‘biz bu seçimi kesin alırız’ havası atanların seçimi kaybettiklerini gördük. Halkın, kendisini güçlü göstermeye çalışanları sandığa gömdüğünü, ülke yararına çalışacağına inandıklarını ise seçtiğini hep birlikte gördük. Bu nedenle vatandaş kendi kudretine inanmalıdır. Değiştirme kudretimizi kullanıp ‘ben kazanırım’ diyenleri değil, ülkenin yararına hizmet yapacak olanları seçerek toplumsal bir başarıya hep birlikte imza atacağız” dedi. 


Özersay’ın Akdoğan seçim ofisi açıldı
Öte yandan Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Kudret Özersay’ın Akdoğan’daki gönüllüleri tarafından Akdoğan merkezinde seçim ofisi açıldı. İnönü ziyaretinin ardından Akdoğan’daki seçim ofisini de ziyaret eden Özersay ve gönüllülerden oluşan ekibi burada bölgedeki diğer gönüllülerle bir araya geldi.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 09:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474