banner564

Hastanelik oldu

Bayram tatilini Kıbrıs’ta geçiren ve terlikli olduğu için gece kulübüne alınmayan Türkiye’nin ünlü diyetisyeni İlter Faik Kaya; tartışmaya girince güvenlik görevlileri tarafından dövüldü

Hastanelik oldu
banner598

 Suna ERDEN

Türkiye’nin ünlü diyetisyeni İlter Faik Kaya, tatil için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta ciddi şekilde darp edildi. Eşi ile Kıbrıs’a gelen Kaya’nın Girne’de tanınmış bir otelin kulübüne gittiği, ayağında sandalet olduğu için içeri alınmadığı ve mekânın güvenlik görevlileri ile tartıştığı öğrenildi. Çıkan tartışma sonucu güvenlik görevlileri tarafından darp edilen Kaya’nın burnu kırıldı, vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler oldu. Kaya, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken,  mekânın iki güvenlik görevlisi gözaltına alındı.

İki kişi üzerine çullandı
Elde edilen bilgilere göre, ülkemize bayram tatilini geçirmeye eşiyle gelen Türkiye’nin ünlü diyetisyeni Kaya dün gece saat 02.00 sıralarında Girne’de faaliyet gösteren ünlü bir otelin Disco’suna gitti. Ayağında sandalet olduğu için mekâna alınmayan Kaya ile mekanın korumaları arasında tartışma çıktı. 
Çıkan tartışma sonucu güvenlik görevlileri Kaya’yı ciddi şekilde darp edip, burnunu kırdı, vücudunun çeşitli yerlerinde ezilme olmasına neden oldu. Olayın ardından Kaya, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, mekânın güvenlik görevlileri H.I. (E-32) ile Y.Ç.’yi (E-28) gözaltına aldı. Zanlıların bugün “Vahim zarar, ciddi darp “suçlarından Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılacakları belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2018, 11:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473