banner564

Hatice vurdu Ramazan sustu

artıştığı erkek arkadaşının kafasına taş yağdırıp, elbiselerini parçalayan kadın mahkemelik oldu

Hatice vurdu Ramazan sustu
banner598
Suna ERDEN
Girne’de önceki gün akşam saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Bir küs bir barışık iki yılı aşkındır birlikte olan çiftin önceki gün sokak ortasında yaptığı kavga mahkemelik oldu. Girne’de yaşanan olayda, 38 yaşındaki Hatice Taşer, kavga ettiği erkek arkadaşı 40 yaşındaki Ramazan B’yi darp edip, taşla yaraladı. 
Kıyafetleri yırtılan ve başına aldığı taş darbeleri ile yaralanan Ramazan B. şikâyetçi olunca Taşer polis tarafından tutuklandı. Hakkında, “Kasti hasar, ciddi darp” suçlarından soruşturma yapılan zanlı dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada olayı aktaran polis, önceki gün saat 17.00 sıralarında Girne’de yaşanan olayda zanlı Taşer’in tartıştığı erkek arkadaşının elbiselerini yırtıp bin 50 TL tutarında maddi zarar verdiğini, daha sonra yerden alıp attığı taşlarla erkek arkadaşının kafası ile vücudunda yaralanma olmasına neden olduğunu söyledi. Zanlının şikayet üzerine gözaltına alındığını, TC vatandaşı olan zanlının 27 yıldır KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu kaydeden polis, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının bir kefilin 10 bin TL tutarında kefalet senedi imzalaması şartı ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2018, 11:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473