banner564

Hayat dolu bir gençti

Hamitköy yakınlarında motosikletin çarptığı 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Alper Söyek, trafik canavarının bu yıl ki 32’nci kurbanı oldu

Hayat dolu bir gençti
banner598
Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ta ölümle sonuçlanan trafik kazalarında dün sabah Hamitköy yakınlarında bir yenisi daha eklendi. Trafik canavarının bu yıl ki 32’nci kurbanı, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Alper Söyek oldu. Hayat dolu ve başarılı bir öğrenci olan Alper Söyek’i sevenlerinden koparıp alan kaza dün sabah 03.30 sıralarında motosiklet sürücüsü Adem Dayanık’ın, yaya olarak yolu geçmeye çalışan Söyek’e çarpması sonucu gerçekleşti. Kazada ağır yaralanan Söyek kaldırıldığı hastanede yaşama veda etti.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, Türkiye’nin Bolu ilinden Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen Alper Söyek, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) İşletme Bölümünde okuyordu.
Polisten alınan bilgiye göre, Gazimağusa istikametine seyreden KG 633 plakalı Adem Dayanık’ın kullandığı motosiklet, yolu yaya olarak kuzeyden güneye geçmeye çalışan Alper Söyek’e çarptı.

Motosiklet sürücüsü de yaralandı
Kazada ağır yaralanan Alper Söyek, kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 
Motosiklet sürücüsü Adem Dayanık’ın ise vücudunda kırıklar olduğu ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474