banner564

Hayat doluydu

Ciklos mevkiinde meydana gelen kaza sonucu yaşamını yitiren Gaye Soyutok da gözyaşları arasında uğurlandı

Hayat doluydu
banner598

Onur ULAĞ

Lefkoşa-Girne Anayolunun Ciklos mevkiinde yoğun yağış nedeni ile meydana gelen kaza sonucu yaşamını yitiren 4 gençten biri olan Gaye Soyutok dün son yolculuğuna uğurlandı. Dikmen Camisi’nde düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel olup aktı. 
Ailesi, sevenleri, yakınları ve Dikmen sakinleri 18 yaşında hayata veda eden Soyotuk’un ölümüne isyan etti. 
Aynı kazada yaşamını yitiren 21 yaşındaki Günay Kandaz ile Soyutok’un teyze çocukları olduğu öğrenilirken, bir gün arayla iki genci toprağa veren aileler acıya boğuldu. 

Annesinin feryatları yürek dağladı
Başbakan Tufan Erhürman,  Meclis Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, UBP Lefkoşa Milletvekili Hasan Taçoy, askeri erkân ve bölge yetkililerinin de katıldığı cenaze töreninde gözyaşları hiç dinmezken, annesinin kızına “Uyan” diye seslenmesi yürekleri dağladı.
Ayakta durmakta güçlük çeken aile yakınlarına ve arkadaşlarına destek yine yakınlarından geldi.
Gaye Soyutok’un çevresi tarafından sevilen, hayat dolu bir genç kız olduğunu söyleyen yakınları yaşananlara hala inanamadıklarını dile getirdi.
Soyutok, Dikmen Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Dikmen mezarlığına defnedildi.

Cesedi uzun süre aranmıştı
Lefkoşa-Girne Anayolunun Ciklos mevkiinde 5 Aralık tarihinde yoğun yağış nedeni ile meydana gelen kazada Günay Kandaz, Tolga Bekçi, Ahmet Kılıç ve Gaye Soyutok yaşamını yitirmişti. Üç gencin sel sularına kapılan cesetleri kazadan bir gün sonra bulunurken, Soyutok'un cesedi uzun süren aramalar sonucunda önceki gün akşam saatlerinde bulunmuştu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2018, 15:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474