banner564

“Hayat Kurtaran Bilgiler”

Lider Eğitim Merkezinden Örnek Bir çalışma;

“Hayat Kurtaran Bilgiler”
banner598
Eğitim sektörünün önde gelen isimlerden biri olan Lider Eğitim Merkezi 2016-2017 Akademik yılına yüksek bir performansla başladı. Geçtiğimiz yıllarda Eğitim Sektöründe göstermiş olduğu başarıyla, özellikle yabancı dil alanında ve GCSE ve A’level gibi uluslararası sınavlarda elde ettikleri başarılar ve ödüllerle birçok öğrencinin ve yetişkinin tercih nedeni oldu.
Lider Eğitim Merkezinde bireylerin akademik gelişimine önem verildiği kadar kişisel gelişime ve yaşam kalitesinin artırılmasına da bir o kadar önem verildiğini dile getiren Eğitim Koordinatörü Cemre Akar, sosyal alanda da faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı. 
Eğitim koordinatörü yaptığı açıklamada Geçtiğimiz hafta Lider Eğitim Merkezinde  “Hayat Kurtaran Bilgiler” adı altında düzenlenen seminer ve yangın tatbikatı ile de örnek alınacak bir çalışmaya daha imza attıklarına dikkat çekti. Akar,  Pekur temsilcilerinin verdiği seminerden ve ateş yakılmadan uygulanan tatbikattan öğrencilerin ve öğretmenlerin tüm yaşamları boyunca kullanacakları bilgiler aldıklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2016, 08:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473