banner564

Hemşireleri ziyaret etti

Akıncı, “Sağlık personelinin şifa dağıtabilmesi için koşullarının iyi olması şart” dedi

Hemşireleri ziyaret etti
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı önceki gün Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nı ziyaret ederek Sendika Başkanı Nihat Şencan ve Yönetim Kurulu üyeleriyle görüştü.
Verilen bilgiye göre, her meslek dalından dernek, birlik, oda ve sendikaları ziyaret ettiğini, sivil toplum örgütlerine büyük önem verdiğini ifade eden Akıncı, Kıbrıs Türk Hemşireler ve Ebeler Sendikası’nın insan yaşamıyla ilgili bir meslek kolunun örgütlü olduğu sendika olmasından ötürü ayrı bir önem taşıdığını vurguladı.
Akıncı, sağlık alanında ciddi sorunlar bulunduğunu, başta Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi olmak üzere sağlık kuruluşlarındaki ciddi eksiklikler ve olumsuzluklar yanında sağlık personelinin de yaşadıkları sıkıntılarını bildiğini kaydetti.
Akıncı, “Hastanelerimizin, devlete, topluma yakışır şekilde, iç donanımı ve insan kaynakları yanında, çevresiyle, bahçesiyle, otoparkıyla çok daha iyi olmasını arzuluyoruz” dedi.
Sağlık personelinin durumunun da çok önemli olduğunun altını çizen Akıncı, personelin şifa dağıtabilmeleri için koşularının iyi olması gerektiğini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474