banner564

Hendek pırıl pırıl oldu

"Uçmuyorsa kuşlar, ölüyorsa balıklar, nasıl yaşar insanlar" sloganıyla düzenlenen temizlikte toplanan atıklar geri dönüşüm için ayrıldı

Hendek pırıl pırıl oldu
banner598
Gazimağusa'da bir grup çevreye duyarlı vatandaşın oluşturduğu "Her Daim Dostlar" grubu, geçen Cumartesi günü Hendek bölgesinde temizlik yaptı.
"Uçmuyorsa Kuşlar, Ölüyorsa Balıklar Nasıl Yaşar İnsanlar?" sloganıyla bir araya gelen Her Daim Dostlar grubunun temizlik etkinliğine, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hakan Dinçyürek de katıldı.
Toplanan atıkların geri dönüşüm amacıyla ayrıştırıldığı temizlik çalışmasında, Bakan Dinçyürek de ter döktü.
Her Daim Dostlar Grubu Başkanı Yusuf Yüksel Şentuğ, "Buradaki esas amacımız çevrenin temiz tutulmasında farkındalık yaratmak, geri dönüşüme katkı koymak ve de Hendek'in düzenlenirse emsalsiz bir yer olabileceğini anlatmaktı" dedi.
Çevre Bakanı Dinçyürek'in de kendilerine katılmasının moral verdiğini, güç kattığını vurgulayan Şentuğ, "Kendisine teşekkür ederiz. Gazimağusa Belediyesi'ne de sağladığı lojistik destek için teşekkür ederiz" diye konuştu.
Şentuğ, önümüzdeki hafta da Hendek'te temizlik kampanyası yaparak buradaki etkinliği tamamlamayı amaçladıklarını belirterek, halka kendilerine katılmaları ve çevreyi kirletenleri uyarması çağrısı yaptı.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474