banner564

“Hep birlikte başaracağız”

Özersay; “Sessiz çoğunluk seçim günü geldiğinde konuşacaktır” dedi

“Hep birlikte başaracağız”
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Kudert Özersay köy ziyaretleri kapsamında önceki gün Kalvaç köyünün ardından, Ağırdağ, Dağyolu, Göçeri, Şirinevler, Karşıyaka, Sadrazamköy, Kayalar ve Mevlevi köylerini ziyaret etti.
Kudret Özersay, altı aydır köy köy gerçekleştirdiği ziyaretlerde, vatandaşın çok fazla ortalara çıkıp eskiden olduğu gibi ‘mobilize’ edilemeyeceğini, toplumun farklı kesimlerinin, ister bir siyasi partiden olsun isterse tarafsız, sessiz kalmayı tercih ettiğini gördüğünü belirtti.
Özersay; “Sessiz çoğunluk artık çoğunluktadır, belirleyendir, en büyük güçtür. İşte bu sessiz çoğunluk seçim günü geldiğinde konuşacaktır. Vatandaş artık temiz, dürüst ve dinamik, geleceğe dair vizyon ortaya koyabilen insanları bu görevlerde görmek istiyor. Hep birlikte başaracağız” dedi.
Özersay kimlik mücadelesinin başarılı şekilde yürütülebilmesi için toplumsal düşünme yeteneğinin sağlam ve güçlü olması gerektiğine vurgu yaparak, “kimlik mücadelesi verilen yerlerde o kimliğin kamu otoriteleri ile yani devletle örtüşmesi gerektiğini söyledi.
Açıklamada, Kudret Özersay’ın Lefkoşa’nın ardından Gemikonağı’ndaki afişlerine de saldırıldığı belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474