banner564

Hepsi sipariş

Aracında 2 ton donmuş dana eti ele geçirilen Yavuz Türkmen, polise gönüllü ifade vererek şok bir ifşaatta bulundu

Hepsi sipariş
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Polis Genel Müdürlüğü’ne bağlı Organize Şube ekipleri dün, Gazimağusa’ya bağlı Beyarmudu köyünde başarılı bir operasyona daha imza attı.
Polis, bir van araca gerçekleştirdiği operasyon sonucunda kaçak olduğu belirlenen bir buçuk ton donmuş dana eti ile 1 ton donmuş dana ciğeri ele geçirildi. Operasyon sonucunda Yavuz Türkmen ve mesele ile bağlantısı olduğu iddia edilen Mehmet Gülkaya isimli şahıslar gözaltına alındı.
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre günlerdir Yavuz Türkmen isimli şahsı takibe alan ekipler, dün sabah saatlerinde Beyarmudu köyünde pusuya yattı.
GM 893 plakalı van aracı ile Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nden KKTC’ye geçen Türkmen’i durduran ekipler, araç içerisinde yapılan kontrolde 30 koli içerisinde muhafaza edilen 1 ton donmuş dana ciğeri ve 1 buçuk ton ağırlığında dana  eti ele geçirdi.
 
Spariş üzerine getiriyormuş
Polis, Türkmen’den elde ettiği soruşturma neticesinde konu kaçak etlerin bazı işletmelerden alınan spariş üzerine ithal edildiğini belirlerken, etlerin İngiliz üsler bölgesinde başka bir araçtan, kendi aracına aktardığını tespit etti. 
Polis ekipleri Türkmen’den elde ettiği soruşturma neticesinde mesele ile bağlantısı olduğunu belirlediği Mehmet Gülkaya’yı da gözaltına aldı. Etler imha edilmek üzere Gümrük Dairesi’ne teslim edilirken, Yavuz Türkmen ve Mehmet Gülkaya isimli zanlılar aleyhinde de yasal işlem başlatıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 11:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473