banner564

Her kesime  hitap ediyor

Haspolat’taki Beşok Atlı Spor Kulübüne hem yetişkinler hem de çocuklar ilgi gösteriyor

Her kesime  hitap ediyor
banner598

 Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta faaliyet gösteren Beşok Atlı Spor Kulübü & Çiftlik Restoran herkes tarafından ilgi görüyor. 

Çiftlik işletmecisi Salih Çocuk, hem yetişkinlerin hem de çocukların, atlara büyük sevgisi ve ilgisi olduğunu söyledi. 
Geniş bir alan üzerine kurulan çiftlikte, biniciliğin yanı sıra restoran bölümü, çocuk parkı, hayvanat bahçesi ve çocuklar için elektrikli araba da bulunuyor. Ayrıca çiftlik, restoran bölümünde doğum günü gibi çeşitli kutlamalara da ev sahipliği yapıyor. 2001 yılında kurulan çiftlikte o dönem sadece at biniciliği yapılıyordu. Zaman içerisinde gelişen ve büyüyen çiftlik, verdiği hizmetle her kesime hitap eder duruma geldi.

Doğal ve güzel bir mekan
Beşok Atlı Spor Kulübü & Çiftlik Restoran işletmecisi Salih Çocuk, çiftlik hakkında şu bilgileri verdi, “Çiftlik kurulduğu zaman sadece ata biniliyordu. Zamanla büyüdükçe buna çocuk parkı, hayvanat bahçesi ve restoran da eklendi. Hayvanat bahçesinde kuş çeşitlerinin yanı sıra domuz ve deve kuşu da var. Hem yetişkinler hem de çocuklar atlara oldukça meraklı. Çiftlikte çocuklar için midilliler de var. At oteli dediğimiz bir bölüm var ve orada atlarımızın tüm temel bakımı, nalı ve tımarı yapılıyor. Çiftliğimizde, adanın hemen hemen her yerinde yapılan engel yarışları da oluyor. Yetişkinler, restoran bölümümüzde yemek yerken, çocuklar da parkta oynayabiliyor. Cumartesi ve Pazar günleri sabah kahvaltımız mevcut. Öğle ise fırın kebabımız mevcuttur.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474