banner564

Silahın sahibi çıktı

Ünlü işadamına seks tuzağı kurarak, para sızdırmaya çalışmakla suçlanan 4 tutukludan biri olan falcı Arife Oğuzoğlu’nun oğlu Ömer Faruk İlhan da tutuklandı

Silahın sahibi çıktı
banner598

 Suna ERDEN
   Tanınmış bir iş adamının cinsel içerikli görüntülerini çekip şantaj aracı olarak kullandıkları iddiasıyla tutuklanan dört zanlından falcı Arife Oğuzoğlu’nun oğlu Ömer Faruk İlhan’ın başı da belaya girdi.
  Arife Oğuzoğlu ile erkek arkadaşı Muharrem Tanrıver’in birlikte kaldıkları evde ele geçirilen kanıtlardan yola çıkan polis, Ömer Faruk İlhan’ı da tutuklandı. 
   Zanlının ele geçirilen kurusıkı silah ve kurusıkı mermilerin sahibi olduğu belirlendi. Zanlının 2015 yılında silah ile mermileri yasa dışı bir şekilde ülkeye soktuğu, saklaması için annesine verdiği belirtildi. Girne’de tespit edilerek gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada 12 Temmuz tarihinde özel hayatın gizliliğini ihlal meselesinde Arife Oğuzoğlu ile erkek arkadaşı Muharrem Tanrıver’in birlikte kaldıkları Çatalköy’deki evde 9 mm çapında kurusıkı silah ile 20 adet kurusıkı mermi bulunduğu belirtildi. Soruşturmayı yapan polis, ele geçirilen kanıtlarla ilgili yapılan araştırma sonucu zanlı İlhan’ın tespit edildiğini aktardı.        
   Gözaltına alınan zanlının ifade vererek suçunu kabul ettiğini kaydeden polis, zanlının silah ile mermileri 2015 yılında kanunsuz bir şekilde ülkeye soktuğunu itiraf ettiğini açıkladı. Soruşturmanın devam ettiğini belirten polis, zanlının 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti. Girne Kaza Mahkemesi, zanlı hakkında 2 gün tutukluluk emri verdi.  

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2018, 05:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473