banner564

Herkesin kanı dondu

Fatih Bozkurt’un, kardeşi kızına 2 yılda 12 kez değil,  9 yaşından beri defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı

Herkesin kanı dondu
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

İskele’ye bağlı Bafra’da, 12 yaşındaki yeğenine tecavüz ettiği gerekçesiyle tutuklanan Fatih Bozkurt, dün yeniden mahkemeye çıkarılırken, duruşmada aktarılan yeni detaylar herkesin kanını dondurdu. Zanlının 2 yılda 12 kez değil,  9 yaşından beri defalarca tecavüz ettiği ortaya çıktı.
Yoğun güvenlik önlemleri altında mahkemeye çıkarılan zanlının evinde USB bellek, hafıza kartı, video kaydı ve fotoğraf makinesi bulunduğu, video kaydında zanlıyı suça bağlayıcı görüntüler elde edildiği belirtildi. Bu arada zanlının kız çocuğuna birçok kez tehdit mesajları yazdığı, şikâyetin yapıldığı gün ise “Bitirdin tüm hayatımı, mahvettin beni, öldüreceğim” şeklinde mesaj yazdığı öğrenildi.


Veda mektubu yazmış
Soruşturmayı yürüten müfettiş muavini Ceyhan Paşa, yapılan soruşturmada zanlının, 2017 yılı Mart ayı ile 2019 yılı Eylül tarihleri arasında, kardeşinin kızına cinsel tecavüzde bulunduğunu söyledi. Olayın 24 Eylül 2019 tarihinde polisin bilgisine getirildiğini belirten Paşa, zanlının, 26 Kasım 2019 tarihinde düzenlenen bir operasyon ile yakalandığını anımsattı. 
Zanlının aynı gün gönüllü ifade verip, suçunu itiraf ettiğini hatırlatan Paşa, aracında yapılan aramada, 2 sayfalık veda mektubu bulduğunu açıkladı. 
Zanlının evinde yapılan aramada da bir adet USB bellek, bir hafıza kartı, bir adet video ve bir adet fotoğraf makinesinin emare olarak alındığını aktaran Paşa, yapılan ilk incelemelerde Fatih Bozkurt’u suça bağlayıcı görüntülerin elde edildiğini söyledi.

Bir şikâyet daha var
Savcı Ahmet Özlemler’in sorusu üzerine Paşa, zanlının, 2 yıl önce başka bir kıza yönelik sözlü tacizde bulunduğuna yönelik bir şikâyetin olduğunu söyledi. 
Paşa, şu ana kadar toplamda 15 kişiden ifade alındığını belirtti. Paşa, alınacak başka ifadeler olduğunu da belirterek, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.

İtiraz etmedi
Yargıç Tutku Candaş’ın söz hakkı vermesi üzerine zanlı, tutukluluk talebine itirazı olmadığını söyledi. Huzurundaki şahadeti ve zanlının beyanını değerlendiren Yargıç Tutku Candaş, zanlının, 7 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Protesto edildi
Bu arada tecavüz mağduru kızın yakınları ile bazı vatandaşlar, zanlıyı protesto etmek amacı ile İskele Kaza Mahkemesi önünde toplandı. Yaklaşık 30 kişilik grup, daha sonra zanlının götürüldüğü İskele Polis Müdürlüğü binası önüne giderek protestosuna devam etti.  Polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri sayesinde müdürlük bahçesine kimse girmezken, bir süre slogan atan grup olaysız bir şekilde dağıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474