banner564

Üzümleri çalındı

Akıncılar’a dadanan hırsız ya da hırsızların son kurbanı Ömer Gelener isimli vatandaş oldu

Üzümleri çalındı
banner598
Akıncılar köyünde son günlerde artan hırsızlık olayları dolayısıyla bölge sakinlerinin huzuru kaçmış durumda. Köye dadanan hırsız ya da hırsızların son kurbanı Ömer Gelener isimli vatandaş oldu.
Ömer Gelener’in bağına giren hırsızlar, hatırı sayılır bir miktarda üzümü toplayarak sırra kadem bastı.
Diyalog’a konuşan Gelener, Akıncılar köyünde sürekli suçlar işlendiğini ancak bu suçları işleyen kişilerin bir türlü bulunamadığını ifade ederek bundan dert yandı. 
Hafta sonu bahçesine gittiğini üzümlere bakım yaptığını anlatan Gelener,  Salı günü yeniden bahçesine gittiği zaman üzümlerinin çalındığını gördüğünü ve polise haber verdiğini anlattı. 
Bağına Çarşamba günü polisin olay yeri inceleme birimiyle birlikte Tarım Dairesi yetkililerinin de geldiğini ve tespit yaptıklarını anlatan Gelener, “Bugün oldu hiçbir haber gelmedi” diyerek sitemde bulundu.
Akıncılar köyünde son dönemde hırsızlık ve bunun gibi bazı suçların arttığını ancak bu suçları işleyen kişilerin bir türlü ortaya çıkarılamadığını savunan Ömer Gelener, “Kimseye güvenimiz kalmadı. Suçları işleyenler cezalandırılmazsa bu suçlar artarak devam edecektir. Beklentimiz bu ve bunun gibi suçları işleyen kişilerin yakalanıp cezalandırılmasıdır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474