banner564

“Hiç farkında değilim” diyerek sürekli ağladı

Eşini ve iki çocuğunu bıçaklayan ve polis tarafından yakalanan Ramazan Yazgı, yaptıklarının farkında olmadığını söyledi

“Hiç farkında değilim” diyerek sürekli ağladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün akşam terör estiren, eşi ve iki çocuğunu bıçaklayarak olay yerinden kaçan Ramazan Yazgı, Çayönü köyünde ele geçirildi.  
Polis tarafından gözaltına alınan ve Gazimağusa’da mahkemeye çıkarılan Yazgı, duruşmaya girmeden önce “Çocuklarımı da bıçaklamışım, hiç farkında değilim” diyerek gözyaşı döktü.

Cinnet geçirdi
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Faysal Güden, zanlı Ramazan Yazgı’nın 9 Mayıs 2015 tarihinde saat 18.30 sıralarında Gazimağusa’da 15 Ağustos Bulvarı üzerinde bulunan bir ikametgahta, eşi Safiye Yazgı’nın kendisine boşanma davası açtığı ve evi terkettiği gerekçesi ile tartıştığını aktardı. Yazgı’nın, ağız uzunluğu 8 cm toplam uzunluğu 18 cm olan ekmek bıçağı ile eşini sol sırt kısmından, 8 yaşındaki oğlu Orhan Yazgı’yı sol göğüs ve sağ karın kısmından, 5 yaşındaki oğlu Ozan’ı ise sol omuz kısmından bıçakladığını söyledi.  Zanlının olaydan saatler sonra Çayönü köyünde tespit edilip tutuklandığını belirten Güden, olayda kullanılan bıçağın emare olarak alındığını söyledi.
 
Gönüllü ifade verdi
Zanlının gönüllü ifade vererek suçunu kabul ettiğini aktaran Güden, ifadenin teyit ve tezkibinin yapılacağını ve ifadesine başvurulacak birçok kişi olduğunu belirtti. 
Ayrıca olayda kullanılan bıçağın tahlile gönderileceğini söyleyen Güden, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Banu Soyer tahkikatın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474