banner564

Hırsız komşu çıktı

Aynı apartmanda kaldığı Selen Erdeğer Gürbüz'ün evinden 5 bin 500 dolar çalan Omar, ikinci defa aynı yola başvurunca yakalandı

Hırsız komşu çıktı
banner598
Başkent Lefkoşa’da aynı apartmanda yaşadığı komşusu Selen Erdeğer Gürbüz'ün evinden 26 Aralık’ta 5 bin 500 dolar çalan Omar Chaddad isimli şahıs, ikinci defa aynı yola başvurunca yakalandı.
Zanlı, kaldığı apartmanda zemin kat komşusu olan Selen Erdeğer Gürbüz'ün evine balkon kapısından girerek yatak odasında bulunan dolap çekmecesinden 5 bin 500 dolar çaldı. 
Hırsızlık olayı polise bildirilirken, olay yerinden parmak izleri ve ayakkabı izleri alındı. Bu olayın üstünden 16 gün geçtikten sonra zanlı Chaddad yine komşusunun evini gözüne kestirdi. Önceki gün balkon kapısından Gürbüz'ün evine giren zanlı bu kez umduğunu bulamadı. Evde kimsenin olmadığını sanan zanlı, ev sahibi Gürbüz ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı.
Zanlı eve girdiği yerden çıkıp kaçarken, komşusu tarafından soyulduğunu anlayan Gürbüz polise durumu bildirdi. 

Parmak izleri örtüşüyor
Kimlik tespiti üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Polis, zanlının parmak izinin 26 Aralık tarihinde meydana gelen hırsızlık olayında alınan parmak izleri ile örtüştüğünü ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın henüz yeni olduğunu ve zanlının vermiş olduğu gönüllü ifadesinin teyit edileceğini belirterek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme zanlı hakkında 2 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2017, 04:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473