banner564

Hırsızlığı meslek edinmiş

Kemal Çiftçioğlu’nun Gazimağusa’daki evinin önünde bulunan aracını çalan ve Demirhan’da bir galeriye 500 TL’ye satan Yusuf Ayter’in benzer suçları olduğu ortaya çıktı

Hırsızlığı meslek edinmiş
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma günü Kemal Çiftçioğlu’na ait aracı kaçırarak 500 TL karşılığında Demirhan’da faaliyet gösteren bir galeriye satan Yusuf Ayter, önceki gün yakayı ele verdi. Yusuf Ayter dün, Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hasan Karagil, zanlının 13 Mayıs 2016 tarihinde, park halinde bulunan Kemal Çiftçioğlu’na ait aracı, sahibinden izinsiz olarak sürdüğünü, araç plakasını söktükten sonra ise Demirhan’da faaliyet gösteren bir galeriye 500 TL karşılığında sattığını söyledi. Zanlının önceki gün tutuklandığını anlatan Karagil, tahkikatın tamamlandığını söyledi.
Zanlının sık aralıklarla benzer suçları işlediğini ve henüz 1 ay önce Merkezi Cezaevi’nden tahliye olduğunu belirten Karagil, zanlının 3 ayı geçmemek şartı ile Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının davaları görüşülünceye kadar 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2016, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474