banner564

Hizmetleri unutulmaz

Eski Başhekim Bülent Dizdarlı’nın annesi emekli öğretmen Jale Dizdarlı son yolculuğuna uğurlandı

Hizmetleri unutulmaz
banner598

 Onur ULAĞ

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu eski Başhekimi Bülent Dizdarlı’nın annesi, Ombudsman Emine Dizdarlı’nın da kayınvalidesi olan 85 yaşındaki Jale Dizdarlı dün son yolculuğuna uğurlandı. Önceki gün yaşamını yitiren emekli öğretmen Dizdarlı için Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine ailesinin yanı sıra sağlık siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Dizdarlı, kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığına defnedildi.

Acı güne ortak oldular
Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile eşi Meral Akıncı, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı (UBP) Ersin Tatar, Sağlık Bakanı Filiz Besim, DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, UBP Genel Sekreteti Hasan Taçoy, Halkın Partisi Milletvekili (HP) Gülşah Manavoğlu ve Cumhuriyet Meclisi eski Başkanı Sibel Tatar, Dizdarlı ailesini yalnız bırakmadı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Başhekimi Adil Özyılkan ile sağlık dünyasından birçok isim de mesai arkadaşlarının acı gününe ortak oldu.
Dizdarlı, Lefkoşa İsmail Safa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Lefkoşa Kabristanlığına defnedildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473