banner564

“Hükümetin uyumu iyi”

Mağusa ve Girne’de halkla bayramlaşan Denktaş, “Yılsonundan önce bütün maliye otomasyon sisteme geçecek, vergi kayıp-kaçakları önlenecek” dedi

“Hükümetin uyumu iyi”
banner598

Demokrat Parti’de (DP) Ramazan Bayramı çerçevesinde düzenlenen bayramlaşma, önceki gün Gazimağusa, dün de Girne’de gerçekleştirildi.

DP’den yapılan açıklamaya göre, bayramlaşma etkinliklerine, Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Hüseyin Avkıran Alanlı, Gazimağusa İlçe Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Genel Sekreter Mehmet Erol Aktoprak, Maliye Bakanlığı Genel Koordinatörü Çelebi Ilık, Kadın Örgütü Başkanı Esen Yalın Aktoprak, bürokratlar, parti üst düzey yetkilileri ve vatandaşlar katıldı. 
Ziyaretlerde bazı yerlerde Meclis’te bulunan diğer partilerden milletvekilleri ile de karşılaşan Demokrat Parti heyeti, diğer partililerle birlikte vatandaşların sorunlarını dinledi. 
Serdar Denktaş, ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, hükümetin iki aylık sürede hayata geçirdiği icraatlar hakkında bilgi verdi. 

Ülkeyi rahatlatacak adımlar atıldı
Ülkenin en önemli sorunlarının yer aldığı sağlık sektörünü rahatlatacak adımlar atıldığına dikkati çeken Serdar Denktaş, yüz hemşire alımının başladığını, düşük olan yeni doktorların maaşlarının yükseltildiğini, yine beş ay geride olan ek mesailerin üç aya indirildiğini ve Ağustos ayında geriye dönük hiçbir şey kalmayacağının söyledi. 
Denktaş, vergi kayıp kaçaklarını önlemek için de bir takım önlemler aldıklarını, yılsonundan önce bütün “maliyenin” otomasyon sisteme geçeceğini dile getirerek, “iki ay içerisinde yapabildiğimiz çalışmalar bunlar. Daha da iyiye gidecek” dedi. 
Denktaş, hükümette partilerin uyumunun çok iyi olduğunun altını çizerken, böyle devam ederek halkın da özlediği istikrarın yeniden tesis edileceğine inanç belirtti. 
Ziyaretlerde, DP Gazimağusa İlçe Başkanı, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova da birer konuşma yaparak halkın ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2016, 11:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474