banner564

Hüseyin Arslan’ın durumu kritik

Yaya olarak yolu geçen 46 yaşındaki adama çarparak ağır yaralanmasına neden olan 23 yaşındaki Hamza İslam isimli sürücü mahkemeye çıkarıldı

Hüseyin Arslan’ın  durumu kritik
banner598
Suna ERDEN
Lefkoşa’da önceki akşam yaya olarak yolu geçmeye çalışan 46 yaşındaki Hüseyin Arslan’a çarparak ağır yaralanmasına neden olan motosiklet sürücüsü 23 yaşındaki Hamza İslam, hakkında ağır yaralamaya neden olmak suçundan soruşturma başlatıldı.Zanlı islam, devam edecek soruşturma aşamasında tutuklu kalması talebiyle dün Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Tutukluluk duruşmasında zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, zanlı Hamza İslam'ın 15 Aralık 2017 tarihinde saat 20.15 sıralarında  yönetimindeki PG 403 plakalı motosikletle, yolu karsidan karsiya yaya geçidi olmayan bir yerden geçmeye çalışan Hüseyin Arslan'a çarparak ağır yaralanmasına neden olduğunu söyledi.Polis, kazanın etkisi ile ağır şekilde yaralanan Arslan'ın Lefkosa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğünü ve hayati tehlikesinin devam ettiğini belirtti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, olay yerinde bulunan görgü tanıklarının ifadesinin alınacağını ve bölgede olması muhtemel kamera görüntülerinin inceleneceğini belirterek zanlının soruşturma aşamasında 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında ilk etapta 3 gün tutukluluk kararı verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473