banner564

‘Husumet’ meselesi

Rıdvan Çakmak’ı darp ederek cep telefonunu almakla suçlanan Ali ve Aziz Azizoğlu ile İbrahim Beken tutuklandı

‘Husumet’ meselesi
banner598
Pelin Yükselay DAL
Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken isimli şahıslar, aralarında husumet bulunan Rıdvan Çakmak’ı darp edip telefonunu aldıkları gerekçesi ile tutuklanarak dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldılar.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis, zanlılar Aziz Azizoğlu, Ali Azizoğlu ve İbrahim Beken’in 18 Haziran 2016 tarihinde, Ercan Havaalanı kavşağı yakınlarında eski Lefkoşa Anayolu içerisinde aralarında olan husumeti konuşmak Rıdvan Çakmak ile buluştuklarını söyledi.
Zanlıların, çıkan tartışma sonucu adı edileni ciddi bir şekilde darp ettikten sonra yanında bulunan telefonunu çaldıklarını aktaran polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini konu telefonun zanlı Aziz Azizoğlu’nun tasarrufunda bulunduğunu belirtti. 

“Darp ettik ama telefonu çalmadık…”
Polis zanlıların gönüllü ifade verdiklerini ve teyit ve tekzibinin yapılacağını belirterek soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için zanlıların 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
Polis şahadetinin ardından söz alan zanlı Aziz Azizoğlu konu şahsı darp ettiklerini ancak telefonu çalmadıklarını telefon içerisinde kendilerine karşı atmış olduğu küfürlü mesajları görmek ve ailesine göstermek için aldıklarını söyledi. Zanlı ayrıca kendi ekonomik durumlarının yerinde olduğunu ve telefonlarının bahse konu telefon gibi 3 tane satın alabileceğini beyan etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mesut Mesutoğlu zanlıların soruşturmanın salimen yürütüle bilmesi için 3 gün poliste tutuklu kalmalarını ayrıca beyanları doğrultusunda tahkikat başlatılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473