banner564

‘Sigara bile içmiyoruz’

Gece kulübünde oturdukları koltuğun altında bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklanan iki arkadaş, mahkemede savunma yaptı:

‘Sigara bile içmiyoruz’
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’ye bağlı Geçitköy’de faaliyet gösteren Golden Rose isimli gece kulübüne eğlenmek için giden iki kafadarın, narkotik baskınında oturdukları koltuğun altında uyuşturucu bulununca başları derde girdi. 
Gece kulübüne şok baskın düzenleyen narkotik ekipleri uyuşturucunun yanı sıra, kulübün müdürü Mehmet Esen’i de elinde extacy türü uyuşturucu haplarla depodan çıkarken suçüstü yakaladı. Narkotiği karşısında görünce neye uğradığını şaşıran gece kulübü müdürü ile oturdukları koltuğun altında uyuşturucu bulunan Yakup Aslantürk, Ali Gül ve kulüp işletmecisi Ramazan Özsütçüoğlu dün mahkemeye çıkarıldı.

Narkotikten gece baskını
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri önceki gece detektör köpekle birlikte Geçitköy’de faaliyet gösteren Golden Rose isimli gece kulübünde arama gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda gözaltınan alınan Mehmet Esen, Yakup Aslantürk, Ali Gül ve gece kulübü işletmecisi Ramazan Özsütçüoğlu, tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, önceki gece saat 22.00 sıralarında Geçitköy’de faaliyet gösteren Golden Rose isimli gece kulübünde gerçekleştirilen aramada gece kulübü çalışan Mehmet Esen’in depodan 4 adet extacy türü uyuşturucu hap ile çıkarken suçüstü yakalandığını söyledi. 

Sigara paketi ayaklarının dibinde duruyordu
Polis, ayrıca kulüpte müşteri olarak bulunan Yakup Aslantürk ve Ali Gül’ün bulunduğu masanın altında zanlıların ayaklarının dibinde sigara paketi içerisinde, içinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunan bir adet sigara izmariti bulunduğunu açıkladı. Polis, üç zanlının yanı sıra kulüp işletmecisi Ramazan Özsütçüoğlu’nun da suçla bağlantılı olarak gözaltına alındığını açıkladı. Polis, bulunan 4 hap, sigara paketi içerisindeki uyuşturucu maddenin kimya laboratuvarına gönderildiğini, paket üzerinde parmak izi araştırması yapılacağını ifade etti. Polis, gece kulübünde bulunan kamera görüntülerinin inceleneceğini, sivil şahıslardan ifadeler alacaklarını belirterek zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.

“Koltuğa oturmadan polis baskını yedik…”
Mahkeme zanlıların 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken söz hakkı alan zanlı Aslantürk ile Gül, sigara paketinde bulunan uyuşturucu ile alakaları olmadığını, hatta sigara dahi kullanmadıklarını ve polis onları gözaltına almadan çok kısa bir süre önce gece kulübüne geldiklerini, koltuğa dahi oturmadan yakalandıklarını öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474