banner564

İçemeden yakalandı

Binatlı Spor Kulübü lokalinden çalınan içkiler, Alexander Walter’in evinde bulundu

İçemeden yakalandı
banner598
Melin DOBRAN
Alexander Walter isimli şahıs, Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Binatlı Spor Kulübünün lokalinden alkolü içki çaldığı iddiasıyla dün mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Güzelyurt Polis Müdürlüğünde görevli Polis memuru Algun Roza, huzurda bulunan zanlı Alexander Walter’in 1 Eylül tarihinde saat 4.00 sıralarında Güzelyurt’ta faaliyet gösteren Binatlı Spor Kulübün’ün lokalinin kapısını açıp içeriye giriş yaptıktan sonra iş yeri içerisinden muhtelif markalarda 47 şişe bira, 1 adet yarım şişe viski ile 1 adet rakıyı çalarak aynı yerden çıkış yaptığını söyledi. 
Polis, olayın polisin bilgisine gelmesi üzerine kamera görüntülerinin incelendiğini ve zanlının tespit edildiğini mahkemeye aktardı. 

Cezaevine gönderildi
Polis zanlının ikametgâhında yapılan aramada konu yerden çaldığı içkilerin tasarrufunda bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Polis, başlatılan soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının ülkemizde kaçak olarak bulunduğunu göz önünde tutarak uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Güzelyurt Kaza Mahkemesi Yargıcı Zehra Yalkut Bilgeç zanlının ilerde görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı 1 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde beklemesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2017, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473