banner564

İçerde şişe değil gün sayacaklar

Retro Bar, Mağdurlar ve Kafama Göre Meyhanelerinden yüklü miktarda içki çalan iki kafadara 4’er yıl hapis cezası verildi

İçerde şişe değil  gün sayacaklar
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa ve Demirhan’da iki ayrı meyhaneden 200 şişeye yakın içki çalan, Girne’de 26 Mayıs 2017 tarihinde, “Retro” isimli bara girerek, 7 bin TL değerinde çeşitli markalarda içki çalan ve kamera görüntülerinden tespit edilen Hüseyin Alav ve Mehmet Göker hakkındaki dava karara bağlandı. Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan sanıklar 4’er yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
Kararda sanıkların, 26 Mayıs tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Retro isimli eğlence mekânının kapısını zorla açarak 7 bin TL değerinde çeşitli markalarda içki çaldıkları belirtildi. 

Kamera kayıtları ele verdi…
Heyet, sanıkların eğlence mekânının kamera kayıtlarından tespit edildiği, tasarruflarında 10 şişe çalıntı içki ve 11 adet uyuşturucu hap bulunduğunu belirtti. Sanıkların Girne’de çalıştıkları restoranda da arama yapıldığını, jeneratör odası içerisinde sanıkların sakladığı 33 şişe içkinin bulunduğunu kaydeden heyet, sanıkların ayrıca Lefkoşa-Demirhan’da faaliyet gösteren Mağdurlar ve Kafama Göre Meyhanelerinden de içki çaldıklarını söyledi. 

Suçlarını kabul ettiler
Sanıkların ifadelerinde suçlarını kabul ettiklerini belirten heyet, dükkan açma, sirkat ,kasti hasar ve uyuşturucu madde tasarrufu suçlarından yargılanan iki sanığın suçlu bulup mahkum ettiklerini ve 4’er yıl süreyle hapis cezasına çarptırdıklarını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473