banner564

İfade vermedi

14 Yaşındaki kıza cinsel tecavüzde bulunduğu iddia edilen İmam Kazğan’ın tutukluluk süresi uzatıldı

İfade vermedi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Şubat, Haziran ayları ve 19 Ağustos 2014 tarihinde 14 yaşındaki kıza cinsel istismar ve cinsel tecavüz suçlarını işlediği öne sürülen İmam Kazğan dün ek tutukluluk maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye olguları aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ahmet Hamdi Er, zanlının 2014 yılı Şubat, ve Haziran aylarında Gazimağusa’da kendi ikametgahında 14 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunduğunu ve yine zanlının 19 Ağustos 2014 tarihinde 14 yaşındaki kıza cinsel tecavüzde bulunduğunu söyledi. Zanlının 28 Ağustos 2014 günü tutuklanıp 29 Ağustos 2014 günü aleyhinde 3 gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsatan Er, zanlının cezai ehliyeti olup olmadığının anlaşılması için Barış Ruh ve Sinir hastalıkları hastahanesinde 2 gün üst üste kontrol ettirileceğini söyledi. Er, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Suçunu kabul etmiyor
Zanlı avukatı İsmail Sağlamer’in sorusu üzerine Er, zanlının hiçbir şekilde ifade vermediğini ve suçunu kabul etmediğini söyledi.  İsmail Sağlamer’in de tutukluluk süresine itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlının 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 10:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Charles Andrew Harry ve kraliçeye selamlar açın da biraz vahşi kapitalizmin emperyalizmin Afrika Asya Amerika tarihini okuyun kafatasci kilise organizasyonunda ki dünya katliamlarını biraz öğrenin de sonra ileri geri konuşun

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474