banner564

İhbar ele verdi

Ali Demir’in aracında yapılan aramada silah olarak kullanılan elektronik nargile bulundu

İhbar ele verdi
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın “Palm Beah” bölgesinde Ali Demir’e ait araç içerisinde yapılan aramada silah işlevi gören elektronik nargile ve kalem bulundu. 
   Aracında mermi ve mermiyi ateşlemek için silah imalatında kullanılan 3 metal parça da bulunan zanlı gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldı. 
  Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Kıvanç Özoğlu, 1 Mart 2019 tarihinde, saat 15.00 sıralarında, Palm Beach bölgesinin park alanında bulunan zanlının aracında, İskele Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından arama yapıldığını söyledi.
Polis, yapılan aramada 1 adet 7.65’lik canlı mermi, 1 adet ateşli silah mekanizması bulunan elektronik nargile, tabanca mermisini ateşlemek için ateşli silah imalatında kullanılan 3 adet metal parça ve 1 adet ateşli silah mekanizması olan kalem bulunduğunu belirtti.
   Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Özoğlu, mahkemeden süre talep etti. 
    Kıdemli Yargıç Ayşen Toroslu’nun söz vermesi üzerine konuşan zanlı Ali Demir, “Memur bey doğru söylüyor” diyerek suçunu kabul etti. 
Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanını değerlendiren kıdemli Yargıç Ayşen Toroslu, zanlının, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473