banner564

Para ortada yok

Girne’den daire alan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’in 352 bin lira dolandırıldığı ortaya çıktı

Para ortada yok
banner598

 Suna ERDEN

   İyi bir yatırım olacağı düşüncesiyle Kuzey Kıbrıs’tan ev alan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem’i dolandırdığı iddia edilen 51 yaşındaki emlakçı Yasemin Taşkıran dün Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 
Girne’de yapımı tamamlanan Avrasya Premium Apartmanı’ndaki 405 nolu daireyi satın alan ünlü aktörün, 9 Eylül 2018 tarihinde EFT ile 352.960 TL gönderdiği, parayı alan zanlının bunu çalıştığı emlak şirketine vermeyip, çaldığı iddia edildi.
Bir süreden beri parasını geri almak için uğraşan Yöntem’in önceki gün bu mesele için ülkeye geldiği ve aynı gün polise giderek şikâyetçi olduğu kaydedildi. 
Şikâyet üzerine gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis memuru Yağız Kol, Girne’de, bir emlakçıda çalışan zanlının 13 Eylül 2018-21 Ocak 2019 tarihleri arasında, yurt dışında yaşayan Akif Selçuk Yöntem tarafından kendisine gönderilen 352.960 TL parayı çaldığını söyledi. 
Yöntem’in Avrasya Premium Apartmanı’ndaki 405 nolu dairenin satın alınması karşılığında parayı zanlıya gönderdiğini belirten Kol, Taşkıran’ın çalıştığı emlak şirketine ödeme yapmayıp 352.960 TL’yi çaldığını ifade etti. 
Zanlının 1 Mart tarihinde alınan şikâyet üzerine şubeye celp edildiğini, yapılan sorgusunda suçunu kabul ettiğini kaydeden Kol, mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken banka hesapları olduğunu ifade etti. Polis memuru Kol, zanlının soruşturma kapsamında 2 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474