banner564

İkisi 2 milyon 250 bin TL

Yerel seçimlerde en büyük harcamayı UBP ile CTP yapacak

İkisi 2 milyon 250 bin TL
banner598

 Pelin YÜKSELAY

Yerel seçimlerle ilgili propaganda süresi başlarken, siyasi partilerin gazete, tv, afiş, broşür, miting organizasyonu ve diğer tanıtım maksatları için ayırdıkları bütçeler de ortaya çıkmaya başladı.
   Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; en büyük harcamayı bir milyon 250 bin TL ile UBP yapacak. UBP’yi bir milyonluk bütçe ile CTP takip edecek.
   Parti yetkililerinin açıklamaları şöyle:

Dursun Oğuz (UBP Genel Sekreteri): Ulusal Birlik Partisi (UBP) olarak biz yerel seçimler için bir milyon 250 bin TL bütçe ayırdık. Ayırdığımız bu bütçe ile 24 Haziran seçimlerini tamamlamayı umuyoruz.
Erdoğan Sorakın (CTP Genel Sekreteri): Biz 24 Haziran yerel seçimleri için 1 milyon TL’lik bir bütçe ayırdık. Son seçimlerde ayırdığımız bütçe 1 milyon 800 bin TL idi. Bu seçimlerde daha tasarruflu olmayı seçtik. Bu rakamla seçimleri bitirmeyi amaçlıyoruz.
Cemal Varoğlu (TDP Genel Sekreteri): Kesinleşmiş olmamakla birlikte en fazla 400 bin TL’lik bir bütçe ayırmayı düşünüyoruz. Harcamalarımızı 400 bin TL’yi geçmeyecek şekilde düzenleyeceğiz. Genel seçimlere göre tabi bu bütçe daha düşük. Sebebi de her bölgede seçime katılmayacak olmamız. Bizim 3 belediye başkan adayımız var, onun haricinde desteklediğimiz adaylarımız var. Bu kapsamda bu bütçenin yeterli olacağını düşünüyoruz. 
Afet Özcafer (DP Genel Sekreteri): Yerel seçimler için bütçemizi henüz tam olarak netleştirmedik. Bütçe ile ilgili çalışmalar partinin yetkili birimlerinde devam ediyor. Çalışmalar sonuçlanınca parti başkanımız gerekli açıklamayı yapacaktır. Şu an net bir şey göremiyoruz ve dile getiremiyoruz. 
Yenal Senin (HP Genel Sekreteri): Açık söylemek gerekirse şu an harcamalar günlük bir şekilde yapılmaktadır. O yüzden bir bütçe rakamı söylemek mümkün değildir. Seçimlerden sonraki 2 gün içerisinde kalem kalem ne kadar ve nereye harcama yaptığımızı açıklayacağız.  

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2018, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473