banner564

Sonuçlar daha çıkmadı

Narkotik ekiplerinin suçüstü yakaladığı Doğan Uğuz ve Ali Kemal Kara hakkındaki tutukluluk süresi uzatıldı

Sonuçlar daha çıkmadı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’ya bağlı Çınarlı köyü yakınlarında narkotik polisinin operasyonu sonucunda tasarruflarında 150 gram ağırlığındaki “Sentetik cannabinoid” türü madde ile suçüstü yakalanan Doğan Uğuz ve Ali Kemal Kara dün yeniden Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Özdesoy, zanlıların 18 Kasım 2014 tarihinde Çınarlı köyünde tasarruflarında 150 gram uyuşturucu madde ile suçüstü yakalandıklarını söyledi.  Zanlıların 19 Kasım 2014 tarihinde mahkemeye çıkarılarak haklarında 2 gün tutukluluk emri temin edildiğini söyleyen Özdesoy, bu süre zarfında uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin Devlet Kimya Laboratuvarına, uyuşturucu olduğuna inanılan maddenin muhafaza edildiği poşetlerin ise parmak izi incelemesine gönderildiğini ancak sonuçların henüz gelmediğini ifade etti.  

Gönüllü ifade vermediler
Zanlıların polise hiçbir şekilde gönüllü ifade vermediğini ve polise yardımcı olmadığını belirten Özdesoy, uyuşturucu operasyonunu gerçekleştirdikleri bölgedeki aramalarının sürdüğünü  ve kayıp olduğuna inandıkları emareler olduğunu belirtti. Polis,  soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 8’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.  Savcı Hasan Çaltılı bu süreyi 5 gün ile sınırlandırdı. Zanlı avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu zanlıların 5’ er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2014, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474