banner564

“İktidar bizim işimiz”

Özgürgün, ülkenin güneşi olan UBP’nin her gün Karpaz’dan, İskele’den doğarak tüm ülkeyi aydınlattığını söyledi

“İktidar bizim işimiz”
banner598
Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele’de miting düzenledi ve milletvekili adaylarını tanıttı. Mitingde konuşan UBP Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, ülkenin güneşi olan UBP’nin her gün Karpaz’dan, İskele’den doğarak tüm ülkeyi  aydınlattığını  söyledi.
Özgürgün, Türkiye ile güvenilirliği sarsılmış ilişkileri düzelttiklerini kaydederek, deneyimli kadroları ile hemen kolları sıvadıklarını, önce Anavatanla sarsılan ilişkileri ve güveni tesis ettiklerini belirtti.
Özgürgün, “Onlar  Anavatan Türkiye ile olan ilişkilerimiz ne kadar hayatidir anlamazlar. Onlar bağları bozdu, biz bağları kurduk, onlar bozar, biz kurarız. Onlar kıymet bilmez, biz biliriz” ifadelerini kullandı. Özgürgün hükümetleri döneminde yaptıkları icraatları da anlattı.
“Gücümüz geçmişimizden, gücümüz eserlerimizden gelir, gücümüz projeleri hayata geçirme gücüdür” diyen Özgürgün ülkede ne yapıldıysa UBP hükümetleri tarafından yapıldığını, bundan sonra da ne yapılacaksa, bunu UBP’nin yapacağını söyledi.

İskele’ye üniversite
Özgürgün yeni dönemde çok büyük hedefleri olduğunu İskele bölgesine özel üniversitenin kurulmasına tam destek verileceğini, belirterek, “Yeni dönemde İskele, üniversitesine kavuşacak. İskele'ye Türk Maarif Koleji’nin binasını da yapıyoruz. İskele kolejine kavuşuyor. Yetmedi, yeni dönemde Karpaz Engelli Rehabilitasyon Merkezi’mizi de açıyoruz. Engellilerimizle yürüyoruz. İskele ister UBP yapar. Onlar konuşur UBP başarır” dedi.

 “0” faizli kredi
Özgürgün “İskele ilçesine bağlı bölgelerde kırsal kesim arsaları dağıttık, her zamanki gibi onlar buna da karşı çıkıyordu... Onlar ne derlerse desinler, yeni dönemde de kırsal kesim arsalarını dağıtmaya devam edeceğiz. Ayrıca yeni dönemde, kırsal kesim arsası dağıtmakla kalmayacağız, kırsaldaki gençlerimizin aldıkları kırsal kesim arsaları üzerine yuva kurabilmeleri adına 0 faizli kredi olanaklarını da yaratacağız... Biz UBP’yiz... Gençlerimiz için biriz... Onlar karşı çıkar, biz gençlerimize sahip çıkarız” dedi.
Yeni dönemde de, önceliği en çok göç veren yerlere tanıyarak, yeni sosyal konut projelerini başlatacakları söyleyen Özgürgün, gençlerin kira öder gibi konut sahibi olacağını, doğup büyüdükleri yerlerde kök salacaklarını belirtti. 

Eroğlu: Eski günleri hatırladım
Mitingde konuşan  3. Cumhurbaşkanı, UBP Onursal Başkanı Derviş Eroğlu ise coşkulu miting alanında eski günleri, eski mitingleri hatırladığını, o gün olduğu gibi bugün de bu heyecanı gördüğünü söyledi.  
UBP’nin nesilden nesile taşındığını, KKTC’nin en güçlü partisi olarak UBP’nin omuzlarda  yükselmeye devam edeceğini ve sandıktan iktidar çıkacağını ifade eden Eroğlu,  “Elektriği, suyu olmayan bir memleketi ihya ettik ve bugün bir devlet sahibiyiz. UBP’yi ve devleti ileriye taşıyacağız. UBP bu ülkenin hem bugünü, hem yarını, hem de geleceğidir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474