banner564

“İlk defa yaptım”

Çalışmak için geldiği Kuzey Kıbrıs’ta iş bulamayınca 5 parasız kalan Yusuf Elçim, Note 5 marka telefonu çalıp sattığı iddiasıyla çıkarıldığı mahkemeden af diledi

“İlk defa yaptım”
banner598
Teoman TURAN
Kuzey Kıbrıs’a 1 ay önce çalışmaya gelen ancak iş bulamadığı için parasız kalan Yusuf Elçim hırsızlık yaptığı iddia edildi. 
Lefkoşa’da R.S’ye ait note 5 marka cep telefonunu çaldıktan sonra satan zanlı tespit edilerek gözaltına alındı. Zanlı dün de tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, 10 Haziran tarihinde Lefkoşa’da bir işyeri önünde R.S’ye ait klima ünitesi üzerinde duran note 5 marka cep telefonunu çaldığını söyledi. 
Polis, zanlının aynı gün Girne’ye giderek telefonu bir işyerine satıp para temin ettiğini ifade etti. Zanlının önceki gün tespit edildiğini kaydeden polis, soruşturma başlattıklarını, ifadeler alacaklarını belirterek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında bir gün tutukluluk emri verirken söz alan zanlı mağdur ve mecbur olduğu için böyle bir suç işlediğini ve ilk kez suça bulaştığını öne sürdü.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473