banner564

İmzalar atıldı

İskele Belediyesi Arıtma Sistemi Fizibilite Raporu ve Avan Proje İhalesi sonuçlandı

İmzalar atıldı
banner598

İskele Belediyesi sınırları içerisinde yer alan ve son yıllarda artan konut,  turizm ve benzeri inşaatların artması nedeniyle oluşan atık suyun doğru şekilde arıtılmasının sağlanması amacı ile çıkılan Arıtma Sistemi Fizibilite Raporu ve Avan Proje İhale süreci tamamlandı. 
Yapılan açıklamaya göre, İskele Belediyesi’nde dün gerçekleşen imza töreninde sözleşmeye Başkan Hasan Sadıkoğlu ile Aquatis Şirekti Ltd adına Çevre Mühendisi Vijdan Şengör imza attı. 
İmza törenine Çevre Mühendisi Vijdan Şengör’ün yanı sıra Şirket Yöneticisi Sinan Özkarsulu ve Kimya Mühendisi Jean Chrstopher Schroffer de katıldı. 
İmza töreninde konuşan Başkan Hasan Sadıkoğlu, “İskele ve Longbeach bölgesinin hızla gelişmekte olan bir bölge olduğunu belirtti ve bu proje bizim için geleceğe dair yapılan en önemli yatırımlardan biridir “ dedi. 
Bu projenin gerçekleşmesi ile alt yapı ve yağmur suyu drenaj sorunu gibi birçok sorunun da önüne geçileceğini belirten Sadıkoğlu, projenin hayat bulması ile birlikte tarım alanına da katkı sağlayacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473