banner564

İngilizden yardım istedi

Rum Milli Muhafız Ordusu Komutan Yardımcısı Papapavlu, odasının dinlendiğine ilşkin iddiaları araştırma konusunda Rum polisine güvenmedi

İngilizden yardım istedi
banner598
   Rum Milli Muhafız Ordusu  Komutan Yardımcısı Tümgeneral Andreas Papapavlu’nun, kendisini dinlediklerinden şüphelenerek, odasına böcek (dinleme cihazı) veya gizli kamera yerleştirilip yerleştirilmediğinin tespit edilmesi için İngiliz Üsleri yetkililerinden yardım istediği ve bu durumun kaosa neden olduğu bildirildi. 
   Fileleftheros gazetesi, kaosun, Papapavlu’nun İngiliz Üsleri’nde görev yapan iki Rum yetkiliden, odasında arama yapması için yardım talep etmesi ve yetkililerin Papapavlu’nun odasında arama yaptığı bilgisini alan diğer RMMO personelinin polisi aramasıyla patlak verdiğini yazan gazete, İngiliz Üsleri yetkililerinin polis tarafından tutuklandığını kaydetti.  
   Gazete, Papapavlu’nun Rum polisi yerine neden İngiliz Üsleri yetkililerini çağırdığının bilinmediğini belirtirken, yetkililerin herhangi bir böcek veya gizli kameraya rastlamadıklarını yazdı. Haberde, iki yetkilinin ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları ifade edildi. 
   Gazete, Brüksel’de bulunan Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in de konudan haberdar edildiğini ve Anastasiadis’in, konunun takip edilmesini talep ettiğini yazdı.  Haberde, Anastasiadis’in Brüksel’den dönüşünün ardından, bu konuyu yetkili bakanlarla görüşeceği kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473