banner564

‘İnsanlık öldü’

Lefkoşa-Girne anayolunda yaşanan kazada yer alan Ali Sarı, “Bir Allah’ın kulu bizimle ilgilenmedi” dedi

‘İnsanlık öldü’
banner598

 Lefkoşa-Girne anayolunda önceki gün meydana gelen trafik kazasına karışan Arabahmet Muhtarı Ali Sarı, yaşananlara isyan etti.

Sarı, Dışişleri eski Bakanı Taner Etkin’in aracının kaputunun açılması ve ani durmasıyla nedeniyle kaza yaşandığını belirterek, sadece kendilerinin mağdur olduğunu söyledi.
Diyalog’a konuşan Sarı, kazanın ardından kimsenin kendileri ile ilgilenmediğinden yakındı. Polisin de olay yerine 2 saat sonra geldiğini iddia eden Sarı, ‘İnsanlık öldü’ dedi.
Sarı, şunları kaydetti:
“Lefkoşa-Girne anayolunda 4 aracın karıştığı kazada, ben ve ailem de vardı. Kaza yaptık. Arabadan indik, birbirimize nasılsın diye sorup kontrol ettik. Araçta torunlarım da vardı. Çok korktuk. Biz bunları yaşarken bir Allah’ın kulu aracından inip de bizimle ilgilenmedi. Kaza oldu, 4 araç karıştı, insanlar perişan. Hiç mi aracını kenara çekip ‘arkadaşlar nasılsınız, bir ihtiyacınız var mı?’ diye soran olmaz? Kuzey Kıbrıs’ta insanlık diye bir şey kalmadı, öldü. Biz hangi ara bu kadar duyarsızlaştık? Bunu da geçtim. Kaza oldu, polis olay yerine tam 2 saat sonra geldi. Biz perişan halde beklemek zorunda kaldık. Çok yazık. KKTC’nin geldiği bu nokta içler acısı.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473