banner564

Işıklı tabela takıldı

Ölümlü trafik kazaları yaşanan yolda alınması gereken önlemler konusunda yetkililerden umudunu kesen vatandaşlar kendileri çare buldu

Işıklı tabela takıldı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Eski Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde bulunan ve Derinevler ile Yenikent sitelerine dönen kavşak üzerinde henüz bir tedbir alınmaması tepkilere yol açıyor.
Site sakinleri, gece karanlığında, sitelerine dönen yolun görünebilmesi için, yol kenarına kendi imkanları ile pilli ışık taktı. 
Yolun ışıklandırılması gerektiğini savunan site sakinleri, gece karanlığı çöktüğü zaman kavşağın adeta zifiri karanlığa büründüğünü söyledi. 
Yol üzerinde 2 buçuk yaşındaki minik Doğa Çiçek ile beraber 2 kişinin öldüğüne dikkat çeken site sakinleri, halen daha bölgeye ikaz levhasının yerleştirilmediğini belirterek, hız limitinin 70 km olduğu yol üzerine hız tespit kamerasının da yerleştirilmesi gerektiğini savundu.

Yol kenarındaki çukurlar büyük tehlike saçıyor
Bölgeye boru döşenmesi için kazılan derin çukurlar ise büyük tehlike saçıyor. Site sakinlerinden Mustafa Ener, çukurların su borusu döşenmek amacı ile uzun süre önce kazıldığını, ancak henüz kapanmadığını belirterek, “uzun zamandır bu çukurlar tehlike saçıyor, artık boruyu döşeyeceklerse döşesinler ve bu çukurları kapatsınlar, çukurlar adeta bir uçurumu andırıyor, çocuklarımız bu çukurlara düşerse hesabını kim verecek” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2017, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473