banner564

İskele, Yeniboğaziçi ve Gazimağusa belediyesi personelleri 3 gün hizmet içi eğitim aldı

Keyifli geçti

İskele, Yeniboğaziçi ve Gazimağusa belediyesi personelleri 3 gün hizmet içi eğitim aldı
banner598

İskele Belediyesi personeli, Yeniboğaziçi ve Gazimağusa Belediyesi personelleriyle birlikte, 3 gün süren hizmet içi eğitim seminerlerine katıldı. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulunda görev yapan Öğretim Görevlileri Kudret Armağan ve Serkan Yıldız tarafından verilen hizmet içi eğitim programına katılım yoğun oldu. Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH) ve 3 belediyenin ortaklaşa düzenlediği eğitim semineri 28-30 Kasım tarihleri arasında 3 gün sürdü.

Motivasyon Otobüsü İskele’deydi 
Türkiye’de son dönemde adından sıkça söz ettiren Motivasyon Otobüsü ’nün mimarı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulunda görev yapan Öğr. Gör. Kudret Armağan  ülkemizde de bir ilke imza attı. Motivasyon otobüsünü ilk kez KKTC’ye getiren Armağan, İskele Bekirpaşa Lisesi’nin bahçesine park edilen motivasyon otobüsünde 8. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi.  Armağan ve Motivasyon otobüsü,  öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.  ‘Öğrencilerin hayatlarında iz bırakacak bir proje’ olarak tanımlanan Motivasyon Otobüsü, öğrencilerin kendilerine olan inançlarını ve çevresiyle olan etkileşimlerini daha da arttırmayı, algılarını yükseltmeyi ve çevrelerinde gördükleri her şeye merakla bakmalarını sağlıyor.
3 Belediye ve Toplumsal Gelişim Hareketi’nin işbirliğinde gerçekleşen hizmet içi eğitim semineri ve Motivasyon Otobüsü ile ilgili konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu; işbirliklerinden ötürü Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter’e, Yeniboğaziçi Belediye Başkanı Mustafa Zurnacılar’a ve TOGEH Başkanı Doç. Dr. Sibel Dinçyürek’e teşekkür etti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473