banner564

İşte bu olmadı gençler

Aynı apartmanda kaldıkları komşularının dairesine girerek 2 adet dizüstü bilgisayar çaldığı öne sürülen 3 öğrenci tutuklandı

İşte bu olmadı gençler
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da geçtiğimiz Cuma akşamı, komşu daireye girerek bin 500 TL değerinde 2 adet dizüstü bilgisayar sirkat etmekle suçlanan Utku Özdemir, Zeynep Hazal Şenel ve Omar Mohammad Ataya isimli öğrenciler polis tarafından gözaltına alınarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Mehmet Keleş, 7 Ekim 2016 tarihinde, Hostes Sokak’ta bulunan bir apartmanda , 21.30 ile 23.30 saatleri arasında, İbrahim Cirit, Oğuzhan Melleç ve Cemal Cevizli’nin ikamet ettiği daireye girilerek toplam değeri bin 500 TL olan 2 adet dizüstü bilgisayarın sirkat edildiğini söyledi. 

Eşofmana sarıp çıkarmışlar
Keleş, yapılan soruşturma adı edilenlerin komşusu olan mahkeme huzurundaki zanlı 1 Utku Özdemir ile zanlı 2 Zeynep Hazal Şener’in gözaltına alındığını ve zanlıların evlerinde yapılan arama sonucunda, 2 adet dizüstü bilgisayarın zanlıların odasında eşofmana sarılmış halde bulunduğunu anlattı.
Keleş, aynı evi sıklıkla kullanan zanlı 3 Omar Mohammad Ataya’nın da mesele ile bağlantılı olabileceği şüphesi ile tutuklandığını söyledi.
 
Yarın yine mahkemedeler
Zanlıların gönüllü ifade vererek olay saatinde başka yerde olduklarını iddia ettiklerini anlatan Keleş, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı, zanlıların 2’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473