banner564

İzlem Mevlanaoğlu birinci

“Atatürk’e Mektubum Var” kompozisyon yarışması sonuçlandı

İzlem Mevlanaoğlu birinci
banner598
 İskele Sahil Lions Kulübü 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında her yıl farklı bir okulla düzenledikleri geleneksel ‘Atatürk’e Mektubum Var’ konulu kompozisyon yarışmasını bu yıl Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu ile gerçekleştirdi.
   3. 4. ve 5. Sınıf öğrencilerin katıldığı yarışmada 3. Sınıf öğrencilerinden; İzlem Mevlanaoğlu birinci, Turknaz Kılıç ikinci, Arif Toroslu üçüncü. 4. Sınıf öğrencilerinden; Nehir Teksu birinci, Irmak Teksu ikinci, Azra Zeynep Çoban üçüncü olurken 5. Sınıf öğrencilerinden Selin Yüksel ve Naz Gündüz birinci, Denay Kansu Gaziler ikinci, Melisa Erdoğan da üçüncü oldu.
   Doğa İlkokulu’nda düzenlenen Atatürk’ü Anma Töreni’ne katılan İskele Sahil Lions Kulüp Başkanı Ln. Dt. Remzi Erman İnce ve yönetim kurulu törende dereceye giren çocuklara plaketlerini taktim ettiler.
    Kulüp Başkanı Ln. Dt. Remzi Erman İnce konuşmasında, İskele Sahil Lions Kulübü Derneği’nin Atatürk’ü Anma ve Yaşatma Komitelerinin her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri “Atatürk’e Mektubum Var” konulu kompozisyon yarışmasının düzenlendiğini söyledi. Atatürk’ün ölümünden 78 yıl sonra çocukların Atatürk’e ve ilkelerine ne denli bağlı olduğunu hissettirdikleri mesajlarıyla duygulandıklarını dile getiren İnce, bir kez daha gurur duyduklarını belirterek minik öğrencilere başarılar diledi. İnce, Doğa İlkokulu Okul Müdüresi Şansel Fırtınaer‘e okul yönetimi ve öğretmenlerine bu özel gün için teşekkürlerini belirterek sözlerini tamamladı. 

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2016, 08:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474