banner564

‘Kabul etmiyorum’

Telefonla cinsel tacizde bulunduğu ileri sürülen bahçıvan Ergün, şikayet üzerine tutuklandı

‘Kabul etmiyorum’
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Lapta’da geçtiğimiz mayıs ayında, bahçıvan, işvereni ve polis arasında yaşanan mesajlaşma mahkemeye yansıdı.
İddialara göre bahçıvanlık yapan Ergün Aktaş, işvereni tarafından polise şikayet edildi. İfadesine başvurmak için kendisini arayan polisin telefonlarına ve mesajlarına cevap vermeyen Ergün Aktaş, bununla da yetinmeyerek, hakkında şikayette bulunan işverenine cinsel içerikli mesaj gönderdi.
Polis tarafından mayıs ayından bu yana aranan Aktaş, önceki gün ülkeye giriş yaptıktan sonra Girne’de tespit edilerek tutuklandı. 
Aktaş, dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

“Özel hayatın gizliliği” suçundan tutuklandı
Lapta Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Bayram Albayrak, zanlı Ergün Aktaş’ın “Özel hayatın gizliliği” suçundan tutuklandığını anlattı. 
Polis memuru Bayram Albayrak, zanlı aleyhinde Mayıs ayında A.T., tarafından uyarılması için şikayet olduğunu, Aktaş’ın görevli polis tarafından defalarca aranmasına rağmen karakola gelmediğini söyledi. 
Görevli polis memurunun, zanlının cep telefonuna Watsapp yolu ile mesaj attığını ve zanlının bu duruma öfkelenerek polis memurunun sosyal medya üzerinden fotoğrafını alarak şikâyetçi A.T.’ye yollayıp cinsel tacizde bulunduğunu kaydeden Albayrak, Aktaş’ın önceki gün tutuklandığını kaydetti. Hakkındaki iddiaları reddetti
Soruşturmanın devam ettiğini cep telefonunun henüz bulunmadığını belirten polis, zanlı Aktaş’ın 1 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Yargıç Temay Sağer, zanlı aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğine değinerek 1 gün tutuklu kalmasına karar verdi. 
Tutukluluk talebinin ardından söz hakkı alan Aktaş, “Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474