banner564

Merit’in Avrupa’daki ilk 5 yıldızlı oteli ‘Merit Grand Mosta’ Bulgaristan’da hizmete girdi

Muhteşem açılış

Merit’in Avrupa’daki ilk 5 yıldızlı oteli ‘Merit Grand Mosta’ Bulgaristan’da hizmete girdi
banner598

 Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı Net Holding, Merit International iştirakiyle ilk yurt dışı oteli Merit Grand Mosta'yı Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde açtı.  Bulgaristan'ın Türkiye ve Yunanistan sınırı yakınındaki tarihi Svilengrad şehir merkezindeki otel, 78 deluxe odası, 3 suit ve bir kral dairesiyle misafirlerini ağırlamaya başladı.

Merit Grand Mosta'nın bu özel gününe Bulgaristan’dan olduğu kadar Türkiye’den de çok sayıda davetli katıldı. Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatör Hande Tibuk, Merit International CEO’su Orlando Carlo Calumeno ve Inter Turizm Seyahat A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murahhas Üye Murat Tibuk’un karşıladığı konuklar arasında Özge Ulusoy, Ivana Sert, Bulgar Top Model Nikoleta Lozanova, Bulgaristan Turizm Bakan Yardımcısı Kunchev Kanhev ve Svilengrad şehrinin yöneticileri de yer aldı.
Merit International COO’su Kemal Sağındık ve Merit International Bölge Müdürü Burhan Genç‘in de katıldığı açılış etkinlikleri düzenlenen imza töreni ile başladı. Törenin ardından Bulgaristan Turizm Bakan Yardımcısı Kunchev Kanhev, Hoskova Valisi Stanislav Dechev ve Svilengrad Belediye Başkanı Georgi Manolov’ın da katılımıyla resmi açılış gerçekleştirildi. Kurdela kesiminin ardından Net Holding Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi ve Genel Koordinatör Hande Tibuk ve Bulgaristan Turizm Bakan Yardımcısı Kunchev Kanhev tarafından bereket getirmesi için yere geleneksel yöntemlerle su döküldü. Merit International CEO’su Orlando Carlo Calumeno tarafından da Bulgar yetkililere birer çini tabak hediye edildi. 
Otel misafirlerinin yanı sıra Türkiye'den gelen seçkin konukların da yer aldığı açılış, gece Mustafa Erdoğan yönetimindeki Anadolu Ateşi'nin dans şovuyla devam etti. Açık alanda kurulan sahnede gerçekleştirilen gösterinin ardından otel içinde bu kez Türk konukların katılımıyla bir açılış seramonisi düzenlendi. Meriç Nehri üzerinde gerçekleştirilen lazer ve havai fişek gösterisi konukları büyüledi. Soner Olgun’un konseriyle devam eden gecenin sürprizi ise Ivana Sert’in söylediği iki şarkı oldu.
  
Bölgenin ilk ve tek beş yıldızlı oteli
Merit Grand Mosta Hotel ile ilk yurt dışı otel yatırımını gerçekleştiren Merit International, Kuzey Kıbrıs’ta halen aktif olan altı oteli ve inşaatı devam eden bir oteli ile yaklaşık 3 bin yatak kapasitesine sahip. Aynı zamanda, Kuzey Kıbrıs, Karadağ ve Hırvatistan'da da talih oyunları salonlarıyla sektörün ve bölgenin lideri konumunda. Merit International CEO’su Orlando Carlo Calumeno, bir Net Holding kuruluşu olan Merit markası ile özdeşleşen üstün hizmet kalitesini taşıdıkları Bulgaristan’da da iddialı olduklarını söyledi. Orlando Carlo Calumeno, “Talih oyunları salonlarımız ile Karadağ ve Hırvatistan’da bir süredir hizmet veriyoruz. Şimdi ise Kuzey Kıbrıs dışındaki bu ilk otelimiz ile Merit markasını Balkanlar’da ve Avrupa’da daha da güçlendiriyoruz. Merit Grand Mosta Hotel, Türkiye sınırına çok yakın bir noktada bölgenin ilk ve tek beş yıldızlı otelidir. Karayolu ile ulaşım çok kısa ve kolay. Yakında Türkiye – Bulgaristan arasında sefer yapacak olan tren istasyonuna da dört dakika mesafede. Hem Bulgaristan’dan hem de Türkiye’den misafirlerimizi Merit kalitesiyle ağırlamaya devam edeceğiz. Balkanlar ve Avrupa’da  artan turizm potansiyelini yakından takip ediyoruz” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474