banner564

Kaburga kemiğini kırdı

Halit Akgür, eşi ile kendisine ait görüntüleri internette paylaştığı gerekçesiyle eski ustası Abdulkadir Özoy’u oğulları ile birlikte sopayla dövdü

Kaburga kemiğini kırdı
banner598
Halit Akgür isimli şahıs, eşi ile kendisine ait görüntüleri internette paylaştığı için eski ustası Abdulkadir Özoy’u oğulları ile birlikte sopalarla darp edip kaburga kemiklerini kırdı.
Duyanları hayretler içerisinde bırakan olay önceki gün Girne’ye bağlı lapta köyünde gerçekleşti.
Olaydan sonra, Halit Akgür ile suç ortakları olan oğulları 15 yaşındaki M.A ile 16 yaşındaki A.A., polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma Amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlı Akgür ile önceki gün gözaltına alınan iki oğlu dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. 

İşten kovulduğu için de sinirlenmiş…
Teminat duruşmasında mahkemeye olayla ilgili olguları aktaran polis memuru, 18 Mart tarihinde Lapta’da Şehit İbrahim Nidai Sokak’ta zanlı Halit Akgür’ün beraberinde 2 kişi ile birlikte eski ustası olan Abdulkadir Özuy’u kendisinin işten çıkmasına sebep olduğu ve Facebook’ta eşi ile kendinin fotoğrafını paylaşarak küfür ettiği gerekçesi ile sopalarla ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. 

Özoy, yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı
Özuy’un önce Girne Akçiçek Devlet Hastanesi’ne ardından da Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildiğini belirten polis, Özuy’un aldığı darbeler nedeni ile kaburga kemiklerinin kırıldığını ve başından da yaralandığını kaydetti. Olaydan sonra zanlının tutuklandığını kaydeden polis, olayla ilgili aranan M.A ile A.a’nün de önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. 

Gönüllü ifade verip suçlarını kabul ettiler
Polis, üç zanlının da gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini belirtti. Olayda kullanılan sopaların da bulunarak emare alındığını, darp edilen Özoy’un tedavisinin sürdüğünü ancak hayati tehlikesinin bulunmadığını ifade eden polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek zanlıların teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, üç zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması ve zanlı Halit Akgür’ün 25 bin tutarında şahsi kefalet senedi imzalaması şartları ile serbest kalmalarına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473