banner564

Kaldırımlar yenileniyor

Değirmenlik Belediyesi, bir yıl sürmesi planlanan alt yapı çalışmaları için kendi öz mali kaynaklarından yararlanıyor

Kaldırımlar yenileniyor
banner598
Pelin YÜKSELAY
Değirmenlik Belediyesi, halkın yol güvenliğini artırmak ve daha güzel bir çevre yaratmak amacıyla kaldırım çalışmalarına ağırlık verdi.
Değirmenlik Belediyesi bu bağlamda; Balıkesir ve Düzova köylerinden sonra Minareliköy’ü Girne Dağyolu’na bağlayan Mustafa Kemal Kıbrıslı Caddesi’nde başlatmış olduğu kaldırım yapımına devam ediyor.
Yaklaşık olarak 15 günden beridir sürdürülen çalışmalarda ilk etapta 300 metrelik bir mesafeye kaldırım döşenmesini planlıyor.

Işısal: Uzun soluklu bir çalışma 
Konuyla ilgili Diyalog Muhabirine konuşan Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, çalışmanın uzun soluklu bir çalışma olduğunu belirterek, bir yıl boyunca devam etmesini hedeflediklerini kaydetti.
Çalışmalar için tamamen belediyenin kendi öz mali kaynaklarından yararlandıklarını dile getiren Işısal, iş gücü olarak da kendi elemanlarını kullandıklarını kaydetti.
Balıkesir ve Düzova köylerinde yapılan kaldırım çalışmalarında dışardan hizmet alımına gittiklerini ancak malzeme ihtiyacını yine kendi öz kaynaklarından giderdiklerini belirten Işısal, ‘mali gücümüz yettiğince çalışmalarımızı da sürdüreceğiz’ dedi.

“Esas projemiz sosyal aktivite merkezimiz”
Işısal, esas projelerinin Sosyal Aktivite Merkezi binası olduğunu da belirterek, binanın yapımının tamamlandığını, Nisan ayı sonunda binayı faaliyete geçirmeyi amaçladıklarını açıkladı. Sosyal Aktivite Merkez Binasını da tamamen kendi öz kaynaklarından yaptıklarını dile getiren Işısal, 3 milyon Türk lirası civarında bir kaynağın bu projeye aktarıldığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474