banner564

Kan donduran itiraflar

Öz kızlarına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan 43 yaşındaki baba, iğrenç olayı doğruladı ve pişman olduğunu söyledi

Kan donduran itiraflar
banner598
Çiğdem AYDIN
Öz kızlarına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle tutuklanan ve ülke genelinde infial yaratan olayın zanlısı 43 yaşındaki baba, dün polisin yoğun güvenlik önlemleri altında Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Tutukluluk süresinin dolmasına bir gün olmasına rağmen duruşmaya çıkarılan zanlı için teminat talep edildi. Zanlı duruşmada sarf ettiği sözler ise kan dondurdu. Zanlı, “En çok küçük kızımı taciz ettim” dedi. Duruşmada taciz olayını soruşturan polis, mesele ile ilgili olguları aktardı. Polis, zanlı M.B.Y’nin 2013 -2017 yılları arasında şu anda 14 ve 17 yaşındaki iki öz kızına cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlının öz kızlarına 11 ve 14 yaşından bugüne kadar ayrı tarih ve zamanlarda, evde baş başa kaldıkları zamanlarda cinsel tacizde bulunup tehdit ettiğini açıkladı. 
Polis, olayın kız çocuklarının anneye durumu anlatmaları ile ortaya çıktığını ve polise intikal ettirildiğini söyledi. 

Çalışma izni iptal edildi…
Polis, zanlının aleyhine “Çocuğun cinsel istismarı” ve “Çocuğa cinsel taciz” suçlarından dava okunduğunu ve zanlının davalarına kabul yönünde cevap verdiğini belirtti. Polis, zanlının KKTC’de çalışma izni ile bulunduğunu ancak olayın ortaya çıkmasının ardında çalışma izninin iptal edildiğini ve yasal statüsünün kalmadığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Suçunu itiraf etti…
Polisin ardından söz alan zanlı M.B.Y. kendisini kaybedip taciz suçu işlediğini, en çok bu suçu küçük kızına karşı işlediğini söyledi. Zanlı ayrıca ilaç kullandığını ve kendisini kaybedip yanlış şeyler yaptığını aslında kızlarını çok sevdiğini ve onlar için her şeyi yaptığını öne sürdü. 
Duruşmaya bakan kıdemli Yargıç Tacan Reynar, toplumda infiale neden olan bu olayın ardından zanlının tutuklu yargılanmasının uygun olacağını belirterek 3 ayı geçmeyen bir süre hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2017, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474