banner564

Kanser hastalarına candan bağış

Kanser hastalarına candan bağış

Kanser hastalarına candan bağış
banner598
Kıbrıs Türk İslam Derneği Melbourne – Victoria Cemiyeti, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne 18 bin 954 TL’lik bağışta bulundu. Kanser Hastalarına Yardım Derneği tarafından yapılan açıklamaya göre bu miktar, Dernek Başkanı Ekrem Fuldağlı, As Başkan İbrahim Dellal ve Dernek üyeleri Osman Kemal Altunç ile Mustafa Ramadan’ın çabalarıyla fitre bağışı olarak toplandı.
Bağışlanan para kendisine ulaştırılan Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, fersah fersah uzaklarda olan din kardeşlerinin yapmış olduğu duyarlılık karşısında çok duygulandığını söyledi.
Kocaismail, “Avustralya Kıbrıs Türk İslam Derneği’ne destek veren, Avustralya’da yaşayan Kıbrıslı Türk ve tüm İslam kardeşlerimiz, miller ötesinden acımızı paylaşmaya, yaralarımıza merhem olmaya çalışmanız takdire şayandır” dedi. Binlerce hasta adına derneğe ve fitrelerini kendilerine bağışlayanlara teşekkür eden Kocaismail, “Bugün ulaşan bu para ile, yurt dışında tedaviye gidecek hastalarımızın 38 tanesinin uçak biletleri ve cep harçlıkları, sizin katkılarınızla karşılanacak. Her bir hastamız adına sizlere özel teşekkür ederiz. Allah’a emanet olunuz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2014, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474