banner564

Kapıyı kırıp girdiler

‘Gülsev’ marketin 58 paket sigarasını çalmakla suçlanan Murat İlyas, Mehmet Dikmen ve İbrahim Hakan Gök, teminatla serbest bırakıldı

Kapıyı kırıp girdiler
banner598

Çiğdem AYDIN

Başkent Lefkoşa’da faaliyet gösteren “Gülsev Market” isimli işyerinin kapısını kırarak içeriden 58 paket sigara çaldıkları öne sürülen zanlılar İbrahim Hakan Gök, Mehmet Dikmen ve Murat İlyas hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlılar dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, İbrahim Hakan Gök, Mehmet Dikmen ve Murat İlyas’ın 01-02 Ekim tarihleri arasında, Lefkoşa’da “Gülsev Market” isimli işyerinin kapısını hasara uğrattıktan sonra içeriden vitrinde olan muhtelif markalarda toplam 58 paket, 687 TL değerinde sigara çaldıklarını söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlıların mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.
Mahkeme, zanlıların yurtdışına çıkışlarının yasaklanması, haftada bir gün polise giderek imza atması ve birer kefilin 30 bin TL kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlıların tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2016, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473