banner564

Karaboya teminatla serbest

Aracında bulunan izinsiz metal dedektör ve sirkat edilen fotoğraf makinesi ile ilgili tutuklu bulunan zanlı hakkındaki soruşturma tamamlandı

Karaboya teminatla serbest
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Aldıkları bir ihbar sonucu İskele’ye bağlı Boğaz’ da CV 780 plakalı bir araçta arama yapıp bir adet izinsiz metal dedektör ile sirkat edilen bir adet fotoğraf makinesi bulan İskele polisi soruşturmayı tamamladı. Mesele ile ilgili Ali Karaboya dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarılırken, tutuklanan diğer şahıs İsmail Dursun ile hastanede tedavi altında tespit edilen Osman Aybay isimli şahısların olay ile ilgileri bulunmadığı anlaşıldığından serbest bırakıldılar.

Teminat ile serbest kaldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran İskele Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Gökalp, zanlının 22 Temmuz günü İskele Boğaz’da CV 780 plakalı araçta yapılan arama sonucunda bulunan bir adet izinsiz metal dedektör ve sirkat edilen 1 adet fotoğraf makinesi ile ilgili tutuklandığını söyledi. Mesele ile ilgili tutuklanan diğer şahısların mesele ile ilgililerinin olmadığı anlaşıldığından serbest bırakıldıklarını aktaran Gökalp, zanlı Ali Karaboya’nın suçlarını kabul ettiğini söyledi. Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Gökalp, zanlının uygun bit teminat ile serbest bırakılmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hasan Dağlı zanlının KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin zanlı lehinde 50’şer bin TL’lik kefalet senedi imza etmeleri şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473