banner564

“Kararlar  istişare ile  alınacak”

BES’i ziyaret eden Gencay Eroğlu, “Çalışanlar için daha iyi şartlar yaratacağız” dedi

“Kararlar  istişare ile  alınacak”
banner598

 Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Belediye Başkan Adayı Gencay Eroğlu ve belediye meclis üyeleri adayları, Belediye Emekçileri Sendikasına (BES), bir ziyarette bulunarak, Başkan Mustafa Yalınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Son derece samimi bir havada geçen ziyarette, belediye çalışanlarının içinde bulunduğu durum masaya yatırılırken, karşılıklı görüş alı-verişlerinde de bulunuldu.
Ziyarette ilk sözü alan Mustafa Yalınkaya, Gencay Eroğlu ve ekibine başarılar dilerken, Lefkoşa’da başarılı bir başkan istediklerini ifade etti. Yalınkaya, geçmişin acı anılarının hala daha taze olduğunu hatırlatarak, bir kez daha benzer bir anlayışın belediyede görev almasını arzu etmediklerini sözlerine ekledi.
Gencay Eroğlu da ziyarette yaptığı konuşmada, BES çalışanlarının varını yoğunu ortaya koyarak zor şartlarda hizmet vermeye çalıştığını belirtti.
Eroğlu “bazıları bilerek ve isteyerek ‘Gencay Eroğlu seçilirse belediyeden çalışanları çıkaracak’ şeklinde söylentiler yaydığını duyuyoruz. Buradan altını çizerek söylüyorum ki, Gencay Eroğlu asla çalışanların ekmeğine göz dikmez, böyle bir anlayışta olmaz. Bilakis, Gencay Eroğlu, çalışanların maaşlarının iyileştirilmesi, daha iyi özlük haklarına sahip olması  için çeşitli tedbirler düşünmektedir. Bu konudaki çalışmalarımızı da elbette ki belediyemizde örgütlü BES ile birlikte istişare edecektir” dedi.


DP Lefke örgütü stratejilerini belirledi
Öte yandan Demokrat Parti (DP) Lefke İlçe Örgütü, genişletilmiş ilçe yönetimi toplantısı ile, Lefke Belediyesi seçimlerine yönelik stratejilerini belirledi. 
DP’den yapılan açıklamaya göre, toplantıyla ilgili konuşan DP Lefke İlçe Başkanı Özkan Mavioğlu, şöyle dedi:
“Lefke’de destek verdiğimiz adayın kazanması için düğmeye bastık. Tüm örgütlerimiz çalışmalarını hızlandırmış durumda” dedi. 
Bu arada örgütlerimiz vasıtasıyla tüm üyelerimize, Lefkoşa’da ikamet eden, eş, dost ve akrabalarına ulaşarak LTB Başkan adayımız Gencay Eroğlu’na destek vermeleri çağrısını da yaptık, yapıyoruz. Bu seçimlerden özellikle Lefkoşa’da partimizin başarılı bir sonuç elde edeceğine inanıyoruz.”  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474